Grillet ytrefilet av svin med maisstuing og BBQ-saus

Svinefilet er populær grillmat som alle liker. Hva med å prøve denne raske og enkle oppskriften på ytrefilet av svin med BBQ-saus, maisstuing og brokkolisalat.
Grillet ytrefilet av svin med maisstuing og BBQ-saus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server stekte perlepoteter ved siden av svinefileten.

Slik gjør du

  1. Bruk ferdigkokt maiskolbe eller kok en fersk maiskolbe mør i vann med litt smør. Eventuelt bruk hermetisk mais. Skjær av frøene på maisen og kok med fløte i kjele i et par minutter. Kjør alt til en krem i blender og smak til med salt og pepper.
  2. Krydre svinefileten med salt og pepper. Grill skivene på direkte varme til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca 3-4 minutter på hver side.
  3. Server svinefileten sammen med maisstuing, BBQ saus og brokkolisalat.
Server svinefileten sammen med maisstuing, BBQ saus og brokkolisalat.