Grillet ytrefilet av svin med maisstuing og BBQ-saus

Svinefilet er populær grillmat som alle liker. Hva med å prøve denne raske og enkle oppskriften på mørt ytrefilet av svin med BBQ-saus, maisstuing og brokkolisalat. Server med stekte perlepoteter.
Grillet ytrefilet av svin med maisstuing og BBQ-saus

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server stekte perlepoteter ved siden av svinefileten.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann i en kjele og slå av platen. Legg i posen med maisstuing, og la den trekke i 20 minutter.
  2. Krydre svinefileten med salt og pepper. Grill skivene på direkte varme til de er gylne og gjennomstekte. Dette tar ca 3-4 minutter på hver side. Server stekte perlepoteter ved siden av svinefileten.
  3. Server svinefileten sammen med maisstuing, BBQ saus og brokkolisalat. Stekte båtpoteter er også godt til.
  4. Alle produktene du trenger får du hos MENY!