Nystekte, håndlagde brød hos MENY
Håndverksbrødene er et resultat av gode råvarer, fransk lidenskap og kjærlighet for gode bakervarer. De franske bakerne baker alle brødene for hånd i håndverksbakeriet til United Bakeries.
Surdeig og norsk korn
De fleste brødene i denne serien bakes med surdeig og en liten mengde gjær. Håndlagd surdeig 100% bakes kun med surdeig. Det brukes norsk korn og mel så langt det lar seg gjøre, og et tett samarbeid med Stangeland Mølle gjør det mulig å få steinmalt de beste norske råvarene til disse brødene.
Nystekt brød i butikk
De håndformede brødene, som Landbrød og Surdeigsbrød, bakes i steinovn, mens de formstekte brødene som Markaspelt bakes i ordinær bakerovn.
Det siste trinnet i stekeprosessen gjøres i butikkbakeriene våre. Slik har vi mulighet til å tilby saftige og smakfulle brød fra Håndverksbakeriet over hele landet.
Dette er brød i verdensklasse som vi er utrolige stolte over å kunne tilby alle kundene våre!