Iskremprodusenter fra hele Norge
I Norge har vi tilgang på melk i topp kvalitet, og det betyr også at iskremen er noe helt utenom det vanlige.
Lokale produsenter har smakt seg frem til den beste kombinasjonen av fløte, melk, frukt, bær og sjokolade - og resultatet finner du i frysedisken hos din lokale MENY-butikk.
Utvalget kan variere fra butikk til butikk - noen produsenter leverer kun til butikkene i nærområdet.
Kulinaris
Kulinaris fra Kolbotn er en av de beste i Norge på sorbet, men har også et stort utvalg iskrem. utvalget strekker seg fra klassiske smaker, som vanilje og sjokolade, til spennende nyvinninger, som brunostis.
Kulinaris har også utviklet en vegansk sjokoladeiskrem basert på avokado!
Kulinaris får du i MENY-butikker i Oslo og Akershus.
Bamsrudlåven
Når nabogutten fra melkegården forelsker seg i jenta som driver med egg, hva er da mer naturlig enn å begynne med is? Resultatet er italienskinspirert is med smaker som vanilje, kaffe & kakao, krokan og jordbær fra Bamsrudlåven ved Mysen.
Iskrem fra Bamsrudlåven får du hos MENY i Oslo, Akershus og Østfold.
Galåvolden Gård og RørosIs
Med masse eggeplommer, egen melk, økologisk fløte og tjukkmelk fra Rørosmeieriet produserer Galåvolden Gård ekte gourmet-is.
Velg blant smaker som blåbær, tyttebær og solbær, og spennende varianter som fløteis-sjokolade med chili og fløteis med multe.
Rørosis er tilgjengelig i utvalgte MENY-butikker i Trøndelag og på Østlandet.
Prøv isen fra Galåvolden Gård:
Iskremgarden
Fra Iskremgarden på Waldeland gård på Jæren kan du velge og vrake mellom spennende smaker som karamellsmell, mintolade, ismokka og jordbærlykke, som alle er laget av fersk gårdsmelk.
Iskremgarden produserer også Jacobs Utvalgte iskrem, og denne finner du i alle MENY-butikker.
Gangstad Gårdsysteri
Gangstad Gårdsysteri i Inderøy lager ikke bare god ost, men også himmelsk iskrem. Den som utpreger seg er is med skjenning. Skjenning er festflatbrød som serveres til sodd og bakes hos Røra Bakeri. Under steking blir skjenningen penslet med melk og sukker.
Karamellen som blir liggende igjen på takkene blir brukt til søting av iskremen. Dette er smart og bærekraftig samarbeid mellom produsenter.
Is med skjenning får du hos de fleste MENY-butikker i Trøndelag.