eller bli medlem og spar Trumf-bonus på hele kjøpet
Vareutvalget du ser i nettbutikken er fra MENY Bryn Henteskap. Skal du hente varene i en annen butikk eller få de levert på døren kan du endre dette .
JavaScriptet på siden ser ut til å ha krasjet eller laster veldig tregt!
Se script-konsollen i nettleseren din for mer informasjon.
Tilbereding av fisk og skalldyr
Lurer du på hvordan du skal tilberede fisken på best mulig måte, eller skal filetere for første gang? Her har vi samlet at du trenger å vite for en vellykket fiskemiddag - fra filetering til hvordan du skal trekke, steke, ovnsbakes, grilles eller dampe fisken.
Hvit fisk som torsk, kolje, breiflabb, skrei, sei og kveite er populære til både enkle hverdagsmiddager og selskaper. Her er våre beste tips til å lykkes med hvit fisk:
Trenger du litt hjelp til å koke hummer, dele krabben eller åpne østers? Vi har samlet alt du trenger å vite om tining av reker til damping av blåskjell og alt midt i mellom.