Lag noe godt med sopp! Sopp kan passe til alt fra tilbehør til pizza, kjøtt, fisk og kylling. Andre sopper, som østerssopp eller portobello har mer karakter og smak, og kan til og med erstatte kjøtt som hovedingrediens i en rekke retter.
Småretter til lunsj med sopp er både velsmakende og mettende, perfekt til lunsj eller en rask middag når du vil lage noe i en fei. Sopp er både raskt å tilberede og tilføyer mye smak til maten.
Kalde høstkvelder blir ekstra hyggelige med varme gryteretter med høstens smakfulle råvarer. Disse grytene passer like godt til hverdagsmiddagen som til søndagsmiddagen.
Sopp er ypperlig som tilbehør. Den passer til de fleste smaker og kan tilberedes på mange måter. En god saus eller stuing kan bli enda bedre med sopp!
Trøffel er en eksklusiv og dyr råvare, med en helt særegen aroma. Faktisk er trøffel en sopp som vokser under bakken på røttene til visse tresorter, fritt rundt middelhavet.