Den beste grillmaten fra kjøttdisken Se video

Den beste grillmaten fra kjøttdisken

I ferskvaredisken finner du ikke bare burgere og pølser av høy kvalitet. Her finner du også ferdige grillspyd, fileter fylt med godsaker, marinert kjøtt og fylt kylling og tilbehør - klart til å grilles. Se vårt store utvalg!

Det er fort gjort å grille det gamle, vante når man først fyrer opp grillen. Men hvorfor ikke prøve noe nytt?

I vår bugnende kjøttdisk finner du fileter fylt med spennende oster, surret i bacon eller med spennende glaze og marinader. 

I vår fristende ferskvaredisk finner du i hele sommer spennende grillmat og tilbehør I vår fristende ferskvaredisk finner du i hele sommer spennende grillmat og tilbehør
Vi har mange flinke kokker og matarbeidere i MENY. Spør oss gjerne om tips til tilbereding, grilling eller tilbehør!

Dette er noen av spesialitetene du kan finne i kjøttdisken:

Utvalget kan varere fra butikk til butikk. Ønsker du noe spesielt, spør gjerne våre matarbeidere bak disken - vi hjelper med det meste! 

Biff og storfe

Indrefilet, ytrefilet, mørbrad, entrecôte og andre stykningsdeler er alltid populært på grillen. Kjøp naturelle skiver eller hele kjøttstykker. Krydre etter smak, eller prøv en god marinade. 

Ønsker du marinert kjøtt, kan vi marinere for deg. Spør oss om tips til en god marinade!

 • Baconbiff av mørbrad - Et lekkert stykke mørbradbiff surret i tørrsaltet bacon.
 • Pepperbiff av mørbrad - Angusmørbrad rullet i finknust pepper.
 • Dragebiff av angus - en spennende, godt marmorert stykningsdel! Den kan minne litt om entrecôte, og fås på grillspyd så den er enkel å grille jevnt.
 • Mørbrad fylt med mozzarella og pesto - mørbradbiff fylt med italienske smaker. Med mozzarella, smakfull pesto og basilikum blir dette en ny favoritt!
 • Entrecôterullade - Rullade med hvitløk og persille. Like god på grillen som i stekepanna!
 • Angus mørbrad med pepper - En renskåret mørbradfi let av angus med pepper
 • Angus ytrefilet med marinade - Ytrefilet av mør angus med rødvinsmarinade.
Angusburger – vår beste hamburger

Angusburger – vår beste hamburger

Ingenting slår grillmat om sommeren, og en saftig burger med luftig brød og frisk salat blir aldri feil! Den perfekte burgeren er laget av norsk Angus med nøyaktig 22 prosent fett, og du får den bare hos MENY.

Marinert svinefilet er enkelt å grille, og passer perfekt til to! Og hvis det ikke er grillvær, kan den enkelt helstekes i pannen eller stekeovn. Marinert svinefilet er enkelt å grille, og passer perfekt til to! Og hvis det ikke er grillvær, kan den enkelt helstekes i pannen eller stekeovn.

Svin på grillen

Pulled pork, koteletter og helgrillet filet er bare noen av tingene vi forbinder med svinekjøtt på grillen. I kjøttdisken kan du også finne:

 • Marinert ytrefilet på grillspyd - Velg mellom urtemarinade, black garlic eller en spennende ingefær og kokosmarinade på ytrefilet fra Jæren Smak. Perfekt på grillen!
 • Fylt nakkekotelett med chorizo og mozzarella - Det beste fra to verdener! En saftig, fylt nakkekotelett surret i spekeskinke.
 • Svinemedaljong med bacon - indrefilet av svin marinert med ghost chili for ekstra kick! 
 • Indrefilet med urter og hvitløksost - Saftig indrefilet surret i tørrsaltet bacon. En klassiker på grillen!
 • Marinert indrefilet - Perfekt størrelse for to! 
 • Svin Saltimbocca - En fylt svinekotelett med parmesan, salami og salvie. 
 • Ytrefilet med chorizo og dobbel cheddar - En fylt svinekotelett med spennende chorizo, bbq-glaze og ekte cheddar. 


Slik griller du hel indrefilet av svin:

 1. Brun fileten godt på direkte varme
 2. Legg fileten over på indirekte varme og grill (helst under lokk), til steketermometeret viser 64°C.
 3. Ta fileten av grillen og la den hvile 15 minutter før du skjærer i den.
 4. Kjernetemperaturen vil stige noen grader mens den hviler. Ved 66-68° er fileten lett rosa, og ved 68-70°C er fileten  gjennomstekt.
Med et steketermometer får du perfekt resultat hver gang - også på grillen!

Pølser og grillspyd

Både pølser og grillspyd er perfekt som ventemat mens hovedretten grilles, eller når du vil prøve flere gode smaker. I vår ferskvaredisk finner du både shawarma-spyd og klassiske grillspyd til grillingen. 

Kylling

Kylling er perfekt sommermat, og passer til nærmest alle måltider. Derfor finner du også et utvalg kyllingprodukter i ferskvaredisken som passer perfekt på grillen - eller når du vil kose deg litt ekstra.

 • Marinert kyllingfilet - Saftig kyllingfilet med black garlic-marinade. Enkelt og vanvittig godt!
 • Baconsurret kyllingfilet med brie - Fylt med matskattmerkede Jørns Brie, timian og er surret med tørrsaltet bacon fra Jæren Smak er dette en sikker vinner.
 • Baconsurret kyllingfilet med Granstubben - Granstubben er en smakfull ost med fantastiske smelteegenskaper. Med tørrsaltet bacon og Lerstangkylling blir dette en uslåelig kombinasjon.
Slik griller du kyllingfilet

Slik griller du kyllingfilet

Kylling på grillen er både godt, enkelt og litt sunnere grillmat. Hvordan grille kyllingfilet uten at den blir tør, spør mange. Lær hvordan du griller kyllingfilet ved hjelp av direkte og indirekte varme, og sikrer et saftig resultat.

Tilbehøret som løfter grillmåltidet

Selv om de ikke spiller hovedrollen på tallerkenen, løfter de smakene til nye høyder! Se hva din lokale MENY-butikk har i disken, og spør om tips til godt tilbehør til grillmiddagen.

Det gode tilbehøret er prikken over i-en på et godt grillmåltid. Det gode tilbehøret er prikken over i-en på et godt grillmåltid.

Vårt beste kryddersmør

Kryddersmør er uunværlig til grillmaten, og vi lager det selv! Prøv umami, black garlic eller urtesmør laget av ekte meierismør og vår egen krydderblanding.

Lag ditt eget kryddersmør ved å piske romtemperert smør og krydder, marinade eller urter etter smak.

Poteter og grønnsaker som kun trenger å varmes

Tilbehøret til grillmaten er ofte det man har minst lyst til å lage på varme sommerdager hvor solen steker. Derfor har vi gjort det for deg!

Velg mellom fløtepoteter, potetmos, helstekte poteter eller grønnsaker, alle toppet med godt krydder eller vår beste marinade. 

Indirekte og direkte varme på grillen

Indirekte og direkte varme på grillen

Lær deg forskjellen mellom direkte og indirekte grilling for et vellykket grillmåltid.

Mer godt tilbehør du finner i kjøttdisken

 • Mais med cayenne og parmesan - Maiskolber er et must til grillmaten, men prøv våre med parmesan, cayennepepper og smør. Bedre blir det ikke!
 • Ostfylt, baconsurret paprika - Spisspaprika fylt med kremost med vår egen krydderblanding og surret i tørrsaltet bacon. Nydelig!
 • Paprika med fløtepoteter - Paprika fylt med våre beste fløtepoteter og toppet med revet cheddar og mozzarella.