Litt bedre sommermat med Jacobs Utvalgte

Litt bedre sommermat med Jacobs Utvalgte

Lei den kjipe grillpølsa? I Jacobs Utvalgte-serien finner du kjøttrike, smakfulle pølser, spareribs og angusburgere. Prøv Jacobs Utvalgte på grillen i sommer!

Er du litt lei den vanlige grillpølsa på grillen? I Jacobs Utvalgte-serien finner du smaksrike, kjøttfulle pølser med spennende krydder, spareribs, kryddersmør, biffer, hamburgere og burgerbrød - perfekt for deg som ønsker noe litt bedre i sommer. 

Kjøttfulle pølser til grillen

Jacobs Utvalgte pølser er består av grovkvernede kjøttstykker og naturlige smakstilsetninger som spennende krydder, urter, løk og ost. 

Jacobs Utvalgte pølser produseres av Albert Idsøe i Stavanger. Kjøttet kommer fra Prima Jæren, som samarbeider tett med lokale bønder. Det sikrer høy kvalitet og dyrevelferd fra start.

Resultatet av høykvalitets råvarer og mesterlig håndverk, er Jacobs Utvalgte pølser.

Slik bruker du rå pølse

Slik bruker du rå pølse

Skal du grille eller steke rå pølser? Her får du kokkens beste råd til hvordan du tilbereder rå pølser.

Rå og røkte pølser

I serien finner du både rå og klassiske, røkte pølser. Skulle grillværet utebli, passer de like bra i stekepannen.

Lyst på smakfulle kjøttboller? Klem ut innholdet i de rå pølsene i stekepannen, og du får smakfulle kjøttboller i en fei!

Prøv disse på grillen:

Saftige spareribs er alltid en sikker vinner på grillen. Saftige spareribs er alltid en sikker vinner på grillen.

Spareribs St Louis Style  

Jacobs Utvalgte Spareribs St Louis Style er laget av smakfullt mørt og saftig svinekjøtt fra Jæren Smak. Dette er ekstra lange spareribs fra ribbesiden av grisen, og stykkene er store, jevne og kjøttfulle.

Kjøttet marineres i en smakfull hickoreymarinade før det varmebehandles i 8 timer ved 78ºC. Den medfølgende BBQ-glazen har en deilig, rund smak av tomat, brunt sukker og røkt paprika.

Resultatet er velsmakende spareribs som løfter ethvert grillmåltid!

Spareribs med godt tilbehør

En god pølse trenger godt tilbehør. Prøv ny topping på pølsa, eller kanskje et nytt pølsebrød? En god pølse trenger godt tilbehør. Prøv ny topping på pølsa, eller kanskje et nytt pølsebrød?

Ikke glem det gode tilbehøret

Til et godt grillmåltid, spiller også tilbehøret en viktig rolle. Luftige pølsebrød, sauser, dipper og kryddersmør sørger for å løfte sommermaten til nye høyder. Dette er noen av våre favoritter:

  • Kryddersmør - Bruk det på poteter, legg det på biffen eller under skinnet på kyllingen. Kan også brukes i pasta, på fisk, på burgeren eller der du vil ha litt ekstra smak.
  • Pølse- og hamburgerbrød - Luftige og gode pølse- og hamburgerbrød bakt med surdeig. Passer godt til alle pølser og burgere.
  • Aioli - Fersk aioli med god smak av hvitløk. Perfekt til blant annet grillmat, tapas, reker, fisk og skalldyr. 

Husk det gode tilbehøret: