Ute i siste liten med julegaver? Her er gavene alle vil elske

Ute i siste liten med julegaver? Her er gavene alle vil elske

Begynner du å bli stresset over julegavene som enda ikke er i boks? Hos MENY finner du et stort utvalg flotte gaver til både store og små. Se våre tips!

Selv om vi har både planlagt og skrevet lister, er det fort gjort at det dukker opp et par i-siste-liten-gaver som vi må hive oss rundt for å få på plass før jul.

Da er det godt å vite at du hos MENY kan finne gaver som både varmer og metter – til store og små.

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få. Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Se våre beste tips til gode matgaver.

Matgaver med en rød tråd

Matgaver passer perfekt hos den som har alt, studenten som sjeldent kan ta seg råd til kvalitetsmat eller gastronomen. Sett sammen en matgave med et tema!

  • Matgave med italienske smaker
    Et godt tips kan være å sette sammen en italiensk pakke fra Jacobs Utvalgte med pasta lumaconi, pesto og ekte parmesan Parmigiano Reggiano.
  • Fristende tapaspakke
    Med Parmaskinke og Serranoskinke Reserva fra Jacobs Utvalgte, god ost og oliven ligger alt til rette for en hyggelig kveld. Disse produktene holder seg også fint i romtemperatur.
Også smakfull olivenolje og balsamico er fine matgaver som blir satt pris på.

Julegaver som varmer

Ullsokker og ullundertøy er kanskje ikke de mest spennende gavene, men det er noe som alltid kommer til nytte.

Ulltøy kommer alltid til nytte Ulltøy kommer alltid til nytte
  • Til de aller minste kan for eksempel ullsokker og ulltights fra Pierre Robert være fine gaver.
  • Til de voksne har Pierre Robert en flott serie med ullplagg som passer like fint til hverdag som varmende ulltøy til skituren. Du finner også et stort utvalg ullsokker, og noen butikker har i tillegg vanter, luer og skjerf. 

Handle julegavene på nett og få dem levert hjem:

Emblem
Om du skal gi bort en "kjedelig" gave, kan du gjøre oppakkingen enda litt morsommere. Legg gaven i en eske du pakker inn i en større eske, som igjen legges i en større eske.

Undertøy og treningstøy fra Pierre Robert

Pierre Robert har også sportsundertøy til ham og henne. Her kan du velge mellom treningstøy i ull, lekre og behagelige boksere i flere farger, sports-BH og sokker tilpasset sport og høy aktivitet. 

Dette må du ha på handlelisten til jul

Dette må du ha på handlelisten til jul

Usikker på om du har husket alt du bør handle inn før jul? Vi har satt sammen en handleliste med det du bør ha i huset til juletiden.

Gi bort velværeprodukter

Et annet julegavetips til henne er å sette sammen en gavepakke med velværeprodukter.

Gi bort som naturals håndkrem, bodylotion fra Dr. Greve og duftlys med chai og lavendel. Hod MENY finner du et stort utvalg ansiktskremer, masker, håndkremer, såper og leppepomader - perfekt for å skjemme bort en som glemmer seg selv litt. 

Gi bort spiselige julegaver

Fordelen med å gi bort noe spiselig, er at det ikke er fare for at de blir liggende å støve bort. Hos oss finner du også et stort utvalg av spiselige gaver du kan gi bort til venner og familie. 

Hvorfor ikke gi bort en kake på glass? Legg ingrediensene til brownies i et syltetøyglass eller norgesglass og pynt med en lapp hvor oppskriften står.

Norgesglass er også perfekt å bruke til å ha hjemmelaget granola i, dersom du vil gi bort en knasende god og litt sunnere gave. 

Du kan også velge å fylle glasset med julekrydder som stjerneanis, nellik, kanelstenger og tørkede appelsinstenger, som du pynter med kvistorn, sløyfer og glansbilder. 

Husk at du også kan få julegavene levert på døren! Ta julehandelen i nettbutikken, så leverer vi varene hjem til deg.
Lag spiselige julegaver

Lag spiselige julegaver

Hjemmelagde julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Lag noe godt på glass eller sett sammen en matgave av kvalitetsprodukter.