Matgaver til jul
bilde av embelem

Matgaver til jul

Hva gir man til noen som har alt? Matgaver faller alltid i smak, og man kan variere i det uendelige! Enten man lager gaven helt fra bunnen eller kjøper noen delikate kvalitetsvarer man kan gi bort, er det noe som er koselig å gi, og minst like koselig å få. 

Søte, hjemmelagde julegaver

Julekaker, snacks, konfekt og marsipan har lang holdbarhet og passer perfekt for en søtmoms som julegave eller vertinnegave. Ha gaven i et fint glass eller krukke med lokk, og pynt med hjemmelagde pakkelapper - garantert suksess!

Gi bort hjemmelaget marsipan

Julemarsipan er uunnværlig i julen, og den blir enda bedre om du lager den selv! Det er heller ikke så vanskelig, men krever litt ledig tid. Hvorfor ikke ha juleverksted med familien for å lage marsipan til snacs og julegaver? 

Lag selv, eller kjøp ferdig:

Gave til osteelskeren

Lag en deilig, hjemmelaget marmelade og gi den sammen med spennende ost! Spør gjerne våre dyktige matarbeidere om tips til oster du kan ta med, eller let etter spennende, norske oster i ostedisken. 

Emblem
Hos MENY finner du også et stort utvalg deilige marmelader om du ikke vil lage selv.

Gi bort lokale Matskatter i gave

Sett sammen et lekkert ostefat med norske oster, eller se vårt utvalg av blant annet syltetøy, saft, eplemost og økologisk spekeskinke som passer perfekt som julegave. 

Julegaver fra Jacobs Utvalgte

Jacobs Utvalgte er en serie produkter som er valgt ut på grunn av sin overlegne kvalitet. Skal du handle gaver til noen som har alt? Sett sammen en gave med alt fra premiumsjokolade til lekker spekemat.

Spennende matgaver på glass

Alt fra søte marmelader til hjemmelagde sylteagurker kan gis bort til en som har alt. Syltede grønnsaker, chutney og en krydret relish passer godt som tilbehør til middagen. Her er det kun fantasien som setter grenser!