Det er ikke jul før du kjenner lukten av pinnekjøtt! I Norge spiser omtrent en tredjedel av oss pinnekjøtt til jul, og det gjelder å finne sin favoritt. Hos MENY finner du et stort utvalg røkt og urøkt pinnekjøtt, samt koketid og tips til porsjonsberegning og tilbehør.
Ingenting er som pinnekjøtt med kålrotstappe, vossakorv, sjysaus og mandelpoteter. Her er alle oppskriftene du trenger for tradisjonelt pinnekjøtt til julemiddagen.
En god saus er viktig - enten du foretrekker det enkelt med kokesjy rett fra kjelen eller vil lage noe mer spennende. Her er våre beste oppskrifter på spennende og smakfull saus til pinnekjøtt!
Trenger du litt inspirasjon til en liten vri på den tradisjonelle julematen? Enten du vil servere noe nytt på selveste julaften eller vil prøve noe nytt i romjulen, har vi noen spennende oppskrifter du bør prøve
Er det lenge siden du laget pinnekjøtt, eller skal du servere pinnekjøtt til familien for første gang? Her er alt du trenger å vite om å velge riktig pinnekjøtt, og hvordan du enkelt kan lykkes med julemiddagen.
Har du tid, kan du lage pinnekjøttet selv! Prosessen tar minimum 6-8 uker om du skal gjøre det hjemme, så det er viktig å starte i god tid før pinnekjøttet skal tilberedes. Slik gjør du det:
Julemiddagen er over, og tradisjon tro er det alltid noen pinner igjen fra pinnekjøttmiddagen. Så hva gjør man egentlig med restene av pinnekjøttet? Her er våre beste tips: