MENY Steakhouse - her får du den beste biffen
Vi har gjort det enkelt for deg. Nå har vi samlet våre aller beste biffer under navnet STEAKHOUSE i ferskvareavdelingen. STEAKHOUSE er din garanti for at biffen holder høy kvalitet og de ulike stykkene er håndskåret av dyktige matarbeidere.
Biff er mer enn entrecôte
Her i Norge blir vanligvis 10 prosent av dyret til saftig biff. Resten kvernes og havner i kjøttdeig og burgere. I biffland som Sør-Amerika, bruker de en dobbelt så stor andel av dyret til ulike stykningsdeler, og vi ønsker å gi deg de samme matopplevelsene.
Du har kanskje hørt om noen av dem: Tomahawk, Denver steak, Tri Tip, Flank Steak, Hanger steak, Dragebiff, Teres major, Flat iron, Skirt Steak, Spider steak, og Culotte. Disse finner du under STEAKHOUSE-skiltet, men utvalget vil variere mellom butikkene. Kom innom og sjekk biffutvalget i din lokale MENY-butikk!
En kvalitet i særklasse
Vi er stolte av å kunne tilby Norsk Angus i alle butikkene våre. Norsk Angus får du kun hos MENY og i mange ulike stykningsdeler med kvalitetsgaranti. I noen utvalgte butikker finner du også Dry Aged, en smaksrik biff som er tørrmodnet i butikk.
Bak en skikkelig god biff fra Angus ligger mye lidenskap, norsk natur og en gjeng engasjerte kokker. MENY samarbeider med 830 Angusgårder, for å kunne tilby den unike kvaliteten.
Spør en kjøttekspert
Våre dyktige matarbeidere har ofte kokk- eller butikkslakterbakgrunn, og de er på jobb for å hjelpe deg med å lykkes med middagen.
Vi guider deg gjennom hvilket stykke som passer perfekt for anledningen og skjærer gjerne til deg på stedet. Trenger du inspirasjon til nye retter eller vil lære noe nytt, spør oss!
Det perfekte tilbehøret til biffen
En perfekt tilberedt biff er god i seg selv, men blir enda bedre med riktig tilbehør. Vi har gjort det enkelt og har samlet mye tilbehør lett tilgjengelig under STEAKHOUSE. Spør en av matarbeiderne våre, vi hjelper deg gjerne med hva som passer til akkurat din middag.
Reddet fra kverna
Vi i MENY er stolte av å utnytte en større del av dyret enn hva som er vanlig i Norge. Først og fremst fordi vi kan gi deg nye, gode matopplevelser. Men også fordi vi synes det er synd at stykningsdeler som er anerkjente i andre land, får et litt anonymt endelikt i kjøttdeig her hjemme.