Nyskåret roastbiff fra ferskvaredisken
Roastbiff eller roastbeef er ovnstekt storfekjøtt som ofte skjæres opp i tynne skiver og serveres kald, gjerne på smørbrød eller som middagsrett med potetsalat og grønnsaker.
Den kan også serveres varm, da gjerne som stek i tykkere skiver med saus og poteter.
MENYs egen signatur roastbiff fra ferskvaredisken
MENY-Lauget har smattet og smakt seg frem til den perfekte roastbiffen. Medlemmene i lauget jobber til daglig i MENY og er matarbeidere med et glødende engasjement for sitt fag. De er kokker, butikkslaktere, pølsemakere og ostenerder.
MENYs roastbiff er utelukkende laget av renskåret flatbiff og er kun av norsk råvare. Roastbiffen vår er varmebehandlet over lang tid, sous vide, til ønsket kjernetemperatur for å sikre en saftig, mør og velsmakende roastbiff.
MENYs roastbiff er utelukkende laget av renskåret flatbiff og er kun av norsk råvare. Roastbiffen vår er varmebehandlet over lang tid, sous vide, til ønsket kjernetemperatur for å sikre en saftig, mør og velsmakende roastbiff.
Best fersk
Roastbifff er best fersk, så husk å ikke kjøpe mer enn du trenger! I våre ferskvaredisker kan du kjøpe nyskåret roastbiff i akkurat den mengden du vil ha.
Skal du ha roastbiff til middag, kan du også be om å få skåret tykkere skiver.
Tre oppskrifter med roastbiff
Roastbiffsmørbrød med kapers og rødløk
Smørbrød med roastbiff passer til koldtbord, når du skal ha gjester eller bare vil unne deg noe ekstra godt til lunsj eller frokost. Denne klassiske oppskriften med kapers og rødløk servert med et godt brød, er en sikker vinner!
Helstekt roastbiff med hasselbackpoteter
Oppskrift på helstekt Angus roastbiff av mørbrad, servert i tykke skiver med lune hasselbackpoteter, kremet soppstuing og syltet rødløk. Retten tar litt tid å lage, men er absolutt verdt det. Nydelig mat til middagsselskapet, eller ekstra god helgemat!
Smørbrød med roastbiff og estragonmajones
Oppskrift på hjemmelaget roastbiff av Angus flatbiff, servert med langtidsbakte tomater og estragonmajones på godt brød.