Julens beste Matskatter fra Vestfold
Solfylte, grønne Vestfold har en stor produksjon av frukt, bær og ikke minst poteter. Prøv småpotetene fra Bjertnæs&Hoel til jul, disk opp med spekemat på lunsjbordet, og server saktevoksende Lerstangkylling til middag.
Et godt alternativ til kalkun om dere ikke er så mange. Prøv en smaksrik Matskatt til jul du også, som er lokalmat på sitt beste.
Delikatessepoteter fra Bjertnæs & Hoel
Potetene fra Bjertnæs & Hoel vokser langs den solfylte vestfoldkysten. De er dyrket og høstet for å få små, delikate og ekstra smaksrike poteter.
Lerstangkylling fra Vestfold
Lerstangkylling fra Vestfold, av den saktevoksende rasen Ranger Gold, har god plass, dagslys og spiser lokalprodusert fôr. Det gir god kylling.
And fra Gårdsand
Perfekt til jul, nyttår eller som en deilig helgemiddag. Andebryst med appelsinsaus er et festmåltid uten sidestykke.
- Andebryst
Møre andebryst fra Gårdsand, er en delikatesse. Endene vokser opp i store andehus med dagslys og luftegårder, og får lokalprodusert fôr. - Appelsinsaus
Appelsinsaus fra Gårdsand er laget med kyllingkraft, appelsinsaft og kjærlighet. Passer like godt til kylling, som til and og juleskinke.
Pastinakk og sellerirot fra Frebergs
Ferdig skrellet og forvellet pastinakk og sellerirot fra Frebergs gjør det utrolig enkelt å lage julens deilige supper og puréer. Du finner pakkene i frysedisken, og for best resultat bør du skylle bitene raskt i et dørsalg før tilberedening.
Kryddersmør fra Nesjar
Nesjar kryddersmør – ekte meierismør tilsatt spennende krydderblandinger.
Pålegg og saus fra Bjerke
Bjerke har et stort utvalg sauser, pålegg, spekemat og salamier av høy kvalitet. Vi har plukket ut våre to favoritter til jul
- Sennepssaus
Med sennepssaus med dill fra Bjerke har du tilbehøret på plass til både gravlaksen og juleskinken. - Rødvinsalami
Rødvinssalami fra Bjerke Spekemat har mild og rund smak, med et hint av rødvin. Perfekt til julefrokosten.
Edelløk fra Holm gård
Edelløk fra Holm gård er en nøye utvalgt og skrelt delikatesseløk. Bruk den til rakfisk, til kompott eller finhakket til pølse og lompe.