Mydland - Tromsø
H. Mydland ble etablert i 1920 av Henrik Mydland, og i dag drives bedriften videre av 4. og 5. generasjon Mydland i nye, moderne lokaler i Tromsø.
Tradisjoner, kompetanse og kvalitet har alltid vært kjerneverdier for virksomheten, og har siden første dag hatt fokus på å lage førsteklasses kjøttvarer.
Helt spesielle og naturgitte muligheter
Når råvarene er på plass hos H. Mydland, starter den viktigste jobben; å lage delikate, velsmakende og trygge produkter.
Med beliggenhet på toppen av Europa har Norge helt spesielle og naturgitte muligheter for matproduksjon av god kvalitet. Selv om det er krevende terreng, kort sommer og lang vinter, kompenserer naturen rikelig i form av rause forekomster av vide vidder, frodige fjellsider og friskt, næringsrikt beiteland – som igjen gir gode råvarer.
I 2017 mottok H. Mydland kjøttbransjens egen hederspris – en utnevnelse som henger høyt.
I sortimentet finner du blant annet Mydlandpølser, spekemat, ulike typer pålegg og pateer, reinkjøtt, kjøttdeig og farser.