Brødrene Brubakken - Kragerø
Det startet med Olav Brubakken som hjalp en fattig bonde med å selge kjøtt fra hest og kjerre rundt på bondelandet. Det ble en så stor suksess at han inngikk avtaler med av bøndene i området, og etter hvert ordnet seg et provisorisk slakteri hjemme på gården Lund.
En gammeldags fullskala kjøttforretning
I dag er det fjerde generasjon pølsemakere og slaktere som driver Brødrene Brubakken – en av de få spesialiserte slakterforretningene som enda er i drift i Norge. De har egen kjøttforretning og eget pølsemakeri, og er med andre ord en gammeldags fullskala kjøttforretning.
I dag lager de alt av pålegg, postei, paté og spekemat, men det er pølser de er mest kjent for. Brødrene Brubakken kan skilte med Norges største utvalg av pølser, med over 60 slag. Alle pølsene har hver sin oppskrift; oppskrifter som de enten har komponert selv eller hentet fra ulike kriker og kroker verden rundt.