Middag - slik planlegger du uken
Det er ikke så lett å komme på nye retter hver dag, som gjerne skal være både gode, raske, enkle og ikke for dyre. La oss prøve å gjøre det litt enklere:
1. Ukeshandel
Ved å planlegge for flere dager av gangen kan du spare mye tid i hverdagen, og ofte blir det også mindre spontankjøp. Kjøp det du trenger, og la gjerne ingredienser gå igjen i flere middager slik at du får brukt opp alt. Det blir bedre for lommeboken, og bedre for miljøet.
2. Rask middag
Vi har en egne disker i våre butikker med inspirasjon til enkle middager og godt tilbehør. Vi har samlet hverdagsfavoritter, pasta, tilbehør og ferdige retter, slik at du enklere kan legge flere middager i handlekurven.
3. Ferdigretter klare til å varmes
Noen dager trenger vi at andre har laget maten for oss, og da kan du titte i disken for ferdigretter. Hos oss får du et stort utvalg retter som du raskt kan varme hjemme, alt fra spaghetti bolognese, til gryter, supper og asiatiske retter. I butikk kan du også få varme retter helt klare til å spises.
Prøv våre smakfulle ferdigretter:
4. Varm mat
I tillegg til retter som skal varmes hjemme, har våre butikker også retter som selges varme i butikk. Dagens middag finner du i varmeskapet sammen med nygrillet kylling, lunsjkaker, karbonader, mac'n cheese og mye annet godt. Et godt tips er å kjøpe varm mat sammen med våre gode salater, eller salatbar.
5. Bli inspirert av ukemenyen
Hver uke lager vi en ukemeny for deg som ønsker litt hjelp til planleggingen. Her har vi alltid med fiskeretter, vegetar, hverdagsfavoritter og helgekos.
6. Handle i nettbutikken
Sett deg i sofaen og bestill varene på nett, så slipper du å tenke på det etter jobb neste dag. Vi leverer med to timers intervaller, helt hjem til døra.
Noen av fordelene med nettbutikk:
- Legg varer til oppskrifter rett i handlekurven. Varene havner automatisk i handlekurven med riktig antall som kreves for oppskriften.
- Velg enkelt hvilken dag og tidspunkt du vil få varene levert.
- Samme kvalitet og utvalg som i butikk - også på ferskvarer og frukt & grønt.
- 100% fornøyd, eller pengene tilbake.
7. Ha en restedag
Sett av én dag hver uke til rester. Med litt kreativitet kan grønnsakene bli til en suppe eller gryte, en stor porsjon kylling kan brukes til salat dag én og sammen med risotto dag to. Strimlet kjøtt kan gå i en wok, og restene i en omelett. Rester av fisk kan gå i en fiskegrateng.
8. Se våre oppskrifter
Hverdagsmiddagen trenger verken ta lang tid eller være krevende å lage. Derfor har vi utviklet en rekke oppskrifter for deg som har dårlig tid, men fremdeles vil spise god mat.
Enten du vil spise sunnere, lage raske middager eller prøve nye middager barna kommer til å elske, finner du et stort utvalg oppskrifter på våre sider.