De beste påskekakene

De beste påskekakene

Oppdatert 4. mars 2024
Trenger du en god og stemningsfull kake å servere påskegjestene eller bake med barna? Her er våre beste oppskrifter på gode kaker til påske.

Får du gjester i påsken eller har lyst på noe ekstra godt til kaffen? Dette er kakene du bør bake i påsken. Prøv en kake med knallgul påskeglasur, appelsinsmak eller sjokoladekake med Kvikk-Lunsj! Her er noen av kakene som gir litt ekstra påskestemning.

Klassisk suksessterte

Dette er en klassiker på kakebordet til enhver anledning, og den passer spesielt godt til påske med sin knallgule eggekrem. 

Litt appelsin i kakerøren eller gul konditorfarge i melisglasuren kan gjøre enhver kake passende til påske.

Saftig appelsinkake

Lag en saftig og myk påskekake med appelsin toppet med melisglasur. Denne kaken er perfekt som dessert til lammelår, men er like fin å ta med i tursekken.

Appelsin smaker ekstra godt med mørk sjokolade. Lag din egen vri på appelsinkaken ved å ha hakket, mørk sjokolade i røren! Garantert en favoritt hos store og små.

Hjemmelaget påskegodteri

Hjemmelaget påskegodteri

Påsken er ikke komplett uten påskegodteri, og noe av det beste påskegodtet kan du lage selv. Hva med hjemmelaget marsipan eller kvikk lunsj til påskeegget? Prøv våre smakfulle oppskrifter!

Opp-ned appelsinkake

Appelsinkake med en ny vri! En opp-ned kake har man rett og slett appelsinskivene i bunnen, og kakerøren på toppen. Når kaken er ferdig stekt, blir det et lekkert mønster på toppen av kaken. Topp gjerne med karamellsaus!

Ferdige kaker som skaper påskestemning

Kvikk Lunsj-kake

Kvikk Lunsj-kake er en saftig sjokoladekake pyntet Kvikk lunsj-sjokolade og toppet med non stop. Denne lekre kaken passer til enhver anledning, og er en barnefavoritt!

Påskekake med sprite

Lag en enkel og saftig kake med brus i både kakebunn og glasur, og smak av sitron. En gøyal måte å bake kake på! Bruk gjerne litt gul konditorfarge for ekstra gul og kul kake som passer perfekt til påsken.

Mandelkake med appelsin og ricotta

Lag en god og på saftig kake med mandelmel, ricotta, appelsin og hvit sjokolade! Denne kaken er det vanskelig å spise mer enn bare ett stykke av. I tillegg er kaken helt glutenfri.

Enkel iskake

Plutselig besøk i påsken? Denne superenkle iskaken er lett å servere, og alt du trenger er en boks med iskrem og litt påskepynt!

Sjokoladekake med appelsin

Det er lite som smaker så mye av påske som sjokolade og appelsin. Lag denne saftige sjokoladekaken med appelsinsmak, og topp den med påskens marsipanegg.

Pavlova med sitron

Prøv en frisk vri på den klassiske pavlovaen! Vi har toppet den med sitronkrem, krem og ristede nøtter. Vil du ha litt ekstra påskete pavlova? Lag sitronkremen med appelsiner istedenfor!

Har du alt du trenger?

Klassisk sitronterte

Påsken og våren går hånd i hånd, og hva er vel bedre enn å feire at våren er på vei med en frisk sitronterte? I denne oppskriften har vi har revet sitronskall i tertebunnen for ekstra god smak, og serverer den gjerne med mascarpone og friske bær. 

Ikke tid til å bake? Vi har ferdige kaker