Lag bedre pizza

Det er ikke mye som skal til for å ta pizzaen til nye høyder. Her er det lov å eksprimentere! Langtidshevet pizzadeig, hjemmelagde sauser og gode råvarer er stikkordene for en pizzakveld du sent vil glemme. Vi har samlet våre beste tips og oppskrifter for deg som vil prøve noe nytt og spennende.

3 for 2 på pizzamel og tomater fra Mutti

Langtidshevet pizzabunn

Hemmeligheten bak en god pizzabunn er tid. Hvis du klarer å planlegge og lage pizzadeigen noen timer eller en dag i forveien, blir du belønnet med gode smaker og en knasende sprø, luftig skorpe. Og det beste av alt? Det er mye enklere enn du tror! 

Hemmeligheten bak en god pizza

Å vite litt mer om ingrediensene i pizzadeigen, hvorfor de oppfører seg som de gjør og hva de passer til er et must når du vil bli en bedre pizzakokk. Hvilket tipo-00 mel passer best til pizza, spiller det noen rolle om du bruker fersk gjør eller tørrgjær, og hvorfor er det viktig å heve deigen lenge? Her får du alle svarene.

Lenger hevetid gir en helt unik og god smak på pizzabunnen. Jo lenger den får heve, desto mer framtredende blir den gode smaken.

Rød pizza med spennende topping

En rød pizza er en klassisk pizza med tomatsaus, toppet med ost og andre godsaker. Gjør det enkelt ved å toppe pizzaen med mozzarella, eller prøv noe spennende, som gresskar eller n'duja.

Hjemmelaget pizzasaus

Lag din egen pizzasaus! Enten du liker en godt krydret saus eller en enkel tomatsaus hvor tomatene spiller hovedrollen, kan det løfte pizzaen til nye høyder. Prøv også hvit pizza om du vil teste ut noe nytt.

Hvit pizza med gode smaker

Hvit pizza er helt uten tomatsaus - den er erstattet av en ricottabase eller creme fraiche. I tillegg kan den toppes med mye godt fyll! Ha på flere typer oster, pepperoni eller kanskje gresskar og druer? Her er det bare fantasien som setter grenser.