Sommerens beste fiskemiddager
I sommer har vi gjort det enkelt for deg! Vi laget klart både porsjonsfileter med laks, som du raskt og enkelt kan grille eller steke i panna, grillspyd med skalldyr og ferdig fiskewok med sprø grønnsaker.
Vår beste fiskewok
Vår populære fiskewok inneholder laks, torsk eller steinbit, sprø grønnsaker, kongereker og sitronpepper, Den blir laget fersk i alle MENY-butikkene og selges både i løsvekt og i beger.
Grillspyd med kongereker
I fiskedisken finner du også lekre grillspyd med kongereker. Et penslet med black garlic-marinade, og et lite spyd - perfekt for deg som vil grille litt forskjellige råvarer.
Slik tilbereder du grillspydene
- Grill: Grilles på indirekte varme i 2-3 minutter på hver side til de er gjennomvarme
- Stekeovn: Stekes på 200 grader i 8-10 minutter.
- Stekepanne: Stek på hver side i 2-3 minutter til de er gjennomvarme
Laksefilet med smak av sommer
Våre populære lakseporsjoner får ekstra gode smaker i sommer. Med kryddersmør, marinader, nøttepesto er dette skikkelig god grillmat som enkelt kan serveres i burgerbrød eller med focaccia og en lett salat.
- Laksefilet med hasselnøtt og paprikapesto
En porsjonsfilet toppet med en spennende hasselnøtt- og paprikapesto. - Laksefilet med kryddersmør
Porsjonsstykke med laks fylt med Jacobs Utvalgte kryddersmør. Perfekt til grillmåltidet! - Laksefilet med marinade
Et porsjonsstykke med skinn, noe som gjør den ekstra enkel å grille. Spør etter din favorittmarinade på!
Tips til å grille fisk
Redd for at fisken skal sitte fast på grillen og bare bli plukkfisk når du skal ta den av? Her er noen enkle tips til grillingen:
- Grill laksen med skinnet på!
- Legg fisken med skinnsiden ned og grill til du ser at varmen har steget til toppen av fileten.
- Ta fisken av grillen, snu den og dra av skinnet.
- Krydre med salt og pepper, og du er i mål!
Grille filet uten skinn? Legg fileten på et par tykke skiver sitron. Da unngår du at fisken svir seg fast i grillristen, og du får en deilig frisk smak av sitrus.
Klippfiskburger med chorizo
Burger slår aldri feil, og Dybvigs klippfiskburger med Chorizo er en smakfull burger som er lett å like. Denne er spesielt beregnet for de som ikke er vant med klippfisk fra før av.
Slik tilbereder du klippfiskburgeren
Burgeren grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm. Den kan også varmes i panne eller stekeovn ca 12 minutter ved 200°C.
Server gjerne i brioche-brød, med ramsløksmajones og mangosalsa.
Raske supper
Suppe passer godt når man ønsker lettere sommermat eller det er en kjølig sommerdag. Våre supper er laget med råvarer av høy kvalitet, og smaker som hjemmelaget.