Denne vegetarnyheten ble utsolgt på rekordtid
Når kunder i Telemark står i kø for å kjøpe veganpizza, da er det ikke lenger bare noe som opptar trendsetterne på Grünerløkka. Først nå skjønner vi at vegantrenden virkelig har tatt av i Norge!
På MENY Ringnes Park på Grünerløkka i Oslo er det naturligvis også tomt for veganpizza.
Assisterende butikksjef Madeleine Gjerde ved MENY Ringnes park har sjelden opplevd så stor etterspørsel etter en nyhetslansering.
- Det gikk ikke lang tid før hyllene ble tømt. Nå må vi bare satse på at vi får inn nye varer så snart som mulig, sier hun.
MENY-kunden Andrea Pichlo har vært veganer siden 2011 og gleder seg over at Norge nå endelig har fått et godt utvalg av mat for veganere.
- Nå må dere snart skaffe meg nok pizza, spøker Andrea.
Madeleine forsikrer henne om at det snart skal bli orden på sakene. Før Andrea forlater butikken, gir hun henne en Oumph-pizza hun kan kose seg med i ventetiden.
Fakta om Folkets veganpizza med Oumph!:
-
Inneholder 100% vekstbaserte ingredienser. Har en vegansk osteliknende topping med gode smelteegenskaper og grillet Oumph! (soyaprodukt) som tilfører fyldig grillsmak.
-
Er for alle som er glade i god italiensk pizza, ikke bare veganere og vegetarianere. Mange ønsker å spise mindre kjøtt, og da er denne pizzaen et veldig godt valg.
-
Produsert i Modena i Nord-Italia. Deigen heves i 24 timer før den håndstrekkes, toppes og bakes i vedovn.
-
Har sprø, luftig bunn og er toppet med grillet Oumph!, vegantopping, rødløk, paprika og tomatsaus laget av solmodne tomater dyrket ved Middelhavet.
-
Er å finne i frysedisken