Små desserter til 17. mai

Små desserter til 17. mai

Her er enkle 17. mai desserter du lager porsjonsvis og som enkelt skaleres basert på hvor mange dere blir. Bruk bær, krem, frukt og marengs for å pynte på nasjonaldagen!

Mini Pavlova

Smakfulle og lekre minipavlova en enkel dessert eller porsjonskake hvor det meste kan gjøres på forhånd.

Det blir alltid suksess når de kommer på bordet, og er ypperlig å servere som dessert på 17.mai!

Dekroative pinner med bær

Tre bær og små marshmellows på pinne. I fargene rødt, hvitt og blått blir det ekstra stas på både nasjonaldagen og kakebordet med friske bær. Godt og dekorativt! 

Hele væla er bære jordbær, finn et strå og træ dom på.. Hele væla er bære jordbær, finn et strå og træ dom på..


Pikekyss i flaggets farger

Lag herlige pikekyss til 17 mai! I fargene rødt, hvitt og blått blir disse stas både på nasjonaldagen og kakebordet med hjemmelagde marengs.

De er sprøe, gode og smelter i munnen, og kan enkelt lages til 17. maifesten i flaggets farger. De er sprøe, gode og smelter i munnen, og kan enkelt lages til 17. maifesten i flaggets farger.

Gele i flaggets farger

Panna cotta med gelé i flaggets farger - perfekt til 17 maifesten! 

Det er enkelt: 

  • Begynn med jordbærgele, hell i glassene, avkjøl og la stivne i kjøleskapet.
  • Lag så panna cotta og hell over jordbærgeleen. La stivne i kjøleskapet.
  • Avslutt med blåbærgele. Her er det brukt blåbærsaft med gelatinplater. Hvor mange plater gelatin pr dl væske står på gelatinpakken. Pynt med bær til slutt. 

Et lettvint desserttips som er spesielt populær hos barna, og i rødt, hvitt og blått blir det også en fin dekorasjon på maifesten.

Muffins i rødt, hvitt og blått

Har du hørt om Red velvet cupcakes? Det er nydelige muffins i rødt, hvitt og blått! Red Velvet er en klassiker i USA og finnes både i form av ostekake, vanlig kake og som oppskriften her; muffins. 

Kanskje verdens beste, og i hvert fall mest berømte, cupcakes. Kanskje verdens beste, og i hvert fall mest berømte, cupcakes.

Med rød konditorfarge skiller disse små kakene seg ut i mengden, og med blåbær og hvit frosting til pynt er de helt topp til 17. mai! 

Lag noe godt av vannmelon

Bruke pepperkakeformer eller andre former til å lage fine figurer av vannmelon. Server i en skål sammen med friske bær. Morsomt og godt for både store og små!

Dette er en sunn, god og annerledes vannmelonsnack som også er fin å se på. Dette er en sunn, god og annerledes vannmelonsnack som også er fin å se på.

Krem + bær = enkelt og godt!

Verdens enkleste dessert? Alt du trenger gjøre er:

  1. Finn frem fine glass
  2. Pisk kremføte til krem
  3. Legg krem og bær lagvis 
Pisket krem og bær blir aldri feil. Pisket krem og bær blir aldri feil.

17. mai tilbud hos MENY: