Snickerskake

Alle elsker en god og enkel snickerskake med salte peanøtter og mørk sjokolade. Denne sjokoladekaken blir fort den nye favoritte!
Snickerskake

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Bunn

Sjokoladekrem

Topping

Slik gjør du

  1. Pisk eggehviter og sukker til marengs. Ha peanøtter og Ritz kjeks i en kjøkkenmaskin og kjør til det er finhakket. Vend dette i marengsen sammen med bakepulver og vaniljesukker.
  2. Ha deigen i en bakepapirkledd springform (24 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180 °C i 35 min. Avkjøl kaken i formen, og løsne den fra formen med en skarp kniv.
  3. Til sjokoladekremen smeltes smøret i en liten kjele, tilsett sukker og kokesjokolade og sett på svak varme til det har blandet seg. Ta kjelen av platen.
  4. Pisk inn en og en eggeplomme om gangen med en håndmikser eller stålvisp til den tykner. Avkjøl sjokoladekremen.
  5. Bre sjokoladekremen over kaken. Pisk kremfløten sammen med melis og fordel over sjokoladekremen. Pynt til slutt med hakkede peanøtter og sjokolade.