Eggemuffins

Eggemuffins, eller omelettmuffins, er et enkelt tips til lunsj og matpakke! Du kan variere i det uendelige og det er populært hos barna.
Eggemuffins

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Chorizo, fetaost, soltørkede tomater, oliven og brokkoli er andre ingredienser som egner seg i eggemuffins. Velg det du liker best!

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader.
  2. Kle muffinsformer med bakepapir eller bruk muffinsformer.
  3. Riv ost og finhakk vårløk, paprika og skinke.
  4. Visp egg, melk og bakepulver sammen. Tilsett de andre ingrediensene.
  5. Hell røren over i muffinsformene. Fyll to tredjedeler av formen.
  6. Stek eggemuffinsene midt i ovnen i ca 15 minutter til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
  7. Eggemuffinsene holder seg 3⎼4 dager i kjøleskapet og kan fryses ned.