Har du invitert til fest eller selskap? Da er det mye god mat og drikke som kan serveres, og du kan gjøre det enkelt eller mer avansert. Her finner du en samling gode tips og råd som sørger for at gjestene får en god opplevelse.
Det er hyggelig å starte med å servere en apertiff når gjestene kommer. Det kan fint serveres selv om ikke alle er kommet ennå. Forslag til apertiff kan være musserende viner, vann som Farris og juice.
Forrett er en perfekt start på et hvert festmåltid og gjestens første møte med maten. Enten du vil lage en enkel forrett, eller en mer imponerende og mer avansert rett, er det viktig at den ikke er for stor ei heller for liten.
Et godt tips er å servere mat som du har laget tidligere, unngå å prøve noe helt nytt som potensielt kan gå galt eller skape stress. Sats på noe enkelt og velg en hovedrett som du har fått komplimenter for tidligere.
Skal servere dessert? Da er et godt tips å velge en dessert som kan lages på forhånd. Mange gode desserter kan lages dagen i forveien.