Julefrokost og julelunsj
bilde av embelem

Julefrokost og julelunsj

Den lekre julefrokosten er et høydepunkt for de fleste. Dette er frokosten som fort kan strekke seg til å bli både julebrunch, julelunsj og en tidlig middag. Alt fra ribba fra i går til spennende spekemat, roastbiff, deilig kjøttpålegg, blåmuggost, sild og salater blir satt fram. 


Hjemmebakte brød og rundstykker

Julestresset er over og roen kan senke seg. Med bedre tid og en sen frokost kan man gjøre litt ekstra ut av brød og rundstykker. Hva med nystekte rundstykker til julefrokosten? Prøv en av disse oppskriftene.

Emblem
Litt lite tid til baking? Du får også halvstekte brød og rundstykker hos MENY. Alt du trenger å gjøre er å steke dem i ovnen og servere.

Det gode pålegget til julefrokost

Hva er vel en god frokost uten godt pålegg? Server spekeskinke, sylte, lammerull, gravlaks eller hjemmelaget roastbiff.Server med grønnsaker, remulade, marmelader og selvfølgelig egg i flere varianter. 

Du kan også bruke rester av ribbe, pinnekjøtt, rakfisk og lutefisk i lefseruller, snitter eller på brødskiven.

Server småretter til julefrokost

Lag noen spennende retter av restene fra julemiddagen, eller server snitter eller lefserull med spekemat og røkelaks. Varme karbonader, medisterkaker og restene av julepølsene hører også med på frokostbordet.

Noe søtt

Også til de lange frokoster, lunsjer og bruncher hører det til med noe søtt når det er jul. Hva med nybakt julekake med brunost, karameller eller frukt?