Den lekre julefrokosten er et høydepunkt for de fleste. Dette er frokosten som fort kan strekke seg til å bli både julebrunch, julelunsj og en tidlig middag. Alt fra ribba fra i går til spennende spekemat, roastbiff, deilig kjøttpålegg, blåmuggost, sild og salater blir satt fram.
Julestresset er over og roen kan senke seg. Med bedre tid og en sen frokost kan man gjøre litt ekstra ut av brød og rundstykker. Hva med nystekte rundstykker til julefrokosten? Prøv en av disse oppskriftene.
Hva er vel en god frokost uten godt pålegg? Server spekeskinke, sylte, lammerull, gravlaks eller hjemmelaget roastbiff.Server med grønnsaker, remulade, marmelader og selvfølgelig egg i flere varianter.
Lag noen spennende retter av restene fra julemiddagen, eller server snitter eller lefserull med spekemat og røkelaks. Varme karbonader, medisterkaker og restene av julepølsene hører også med på frokostbordet.
Også til de lange frokoster, lunsjer og bruncher hører det til med noe søtt når det er jul. Hva med nybakt julekake med brunost, karameller eller frukt?