Eggesalat med purre

Klassisk oppskrift på hjemmelaget eggesalat med purreløk. Eggesalat er deilig som fyll i baguetter, sandwich og bagels. Kan også serveres som en liten forrett i små skåler av salatblad eller i en skål på koldtbordet.
Eggesalat med purre

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Kok eggene til de er hardkokte, ca. 9 minutter. Skyll i kaldt vann. Skrell dem og kutt i terninger. Del 1 egg i båter til pynt.
  2. Bland rømme, majones, sennep, og finhakket purreløk. Smak til med chilisaus, salt og pepper.
  3. Tilsett eggene og rør inn i blandingen. Pynt med båter av egg på toppen ved servering og gjerne litt salat eller dill.
Bland rømme, majones, sennep, og finhakket purreløk. Smak til med chilisaus, salt og pepper.