Julens snakkiser hos MENY
Sørlandsis med smak av julebrus fra Hennig Olsen
En fløyelsmyk fløteis med vaniljesmak kombinert med rød og brun julebrus-saus. Perfekt å servere til familien og i selskap i julehøytiden.
Dynk gjerne med nonstop, strøssel eller sausene du liker.
Gamlebyens julebrus fra Nøisom håndverksbryggeri
Nøisom er et håndverksbryggeri i Fredrikstad som legger vekt på skikkelige råvarer, kvalitet og gode smaker.
Det gjelder selvsagt også julebrusen deres, som er laget med ekte rips og bringebær. Julebrusen smaker friskt og litt syrlig - akkurat som en julebrus skal gjøre. En innertier for både store og små!
Brookies - en ny favoritt på kakebordet
Har du smakt Brookies? Denne populære gourmetkaken kombinerer amerikanske chocolate chip cookies med myk brownie - derav navnet brookies: Brownie og cookies i skjønn forening. Kan det bli bedre?
Freias Brookies er ferdige porsjonskaker med myk, fudgy brownie med mild melkesjokolade sammen med en cookie med deilige sjokoladebiter. De er individuelt pakket for å holde seg myke - perfekt til kakebordet og som digg snacks til kaffen i julen.
Vil du lage dine egne brookies? Prøv denne oppskriften:
Tradisjonsrik julebrunost
Det blir ikke jul uten den klassiske julebrunosten. Den kommer i butikkhyllene rundt oktober, og er en julefavoritt hos mange.
Brunosten er en søt og krydret fløtemysost med smak av kardemomme, og noen hamstrer inn mange på slutten av julesesongen for å kunne spise julebrunosten langt uti det nye året.
FRIPA Radler julebrus fra Klokk & Co
Forfriskende radler med smak av julebrus og friske frukter. Laget med 50% alkoholfri IPA og 50% julebrus med ekte frukt. En super tørsteslukker!
Maarud Julehjerter og Nisseluer
Julehjerter
Den knasende sprø og luftige konsistensen gjør Hjerter unik. Hjertene er lett krydret med salt og gir fra seg et lite knas vet først bit, og smelter så på tungen.
Nisseluer
Paprikakrydrede kremmerhus av mais, som er sprø og luftige og gir en smakfull juleopplevelse.
Rampenisser - søte og myke skumnisser
Rampenissene har lenge gjort rampestreker i norske hjem, og nå har de også kommet i godteriform. Selv om de er søte og myke, kan disse rampete søtnosene fort gjøre ekstra rampete rampestreker i desember.
Lilla rosenkål - sett farge på julematen
Både grønn og lilla rosenkål er små kålsorter med masse smak, den største forskjellen er fargen. Den vanligste rosenkålen er helgrønn i fargen, mens den lilla er både lilla og grønn i fargen.
Lilla rosenkål er en krysning mellom rødkål og grønn rosenkål - som den har arvet sin smak fra. Den har den karakteristiske kålsmaken, men er noe søtere enne den grønne.