Alt til påskefeiringen

Appelsiner, sjokolade, lammelår, påskeegg, Solo, grillmat og frokoster - det er så mye godt som hører til påske! Samle familie og venner til gode måltider, lange frokoster og påskeeggjakt. Vi har samlet oppskrifter og tips som sikrer matglede i hele påsken.

Oppskriftene du trenger til påskens måltider

Gi påskeegg til noen du er glad i

Skal du gi bort påskeegg til mamma, pappa, søsken eller kjæresten? Lag konfekt og snacks selv, eller kjøp ferdig. Hos MENY finner du noe som passer alle og som garantert faller i smak! Her er våre beste tips til hva du kan fylle påskeegget med:

Den store påskemiddagen

Vi har spist lam til påske i over 2000 år, og det er fremdeles en tradisjon for mange med helstekt lammelår, lammeskank eller lammestek på påskeaften.
Om du ønsker noe litt annet enn lam, kan du servere saftig, helstekt kylling eller en smakfull stek som gjør seg selv i ovnen. 

Du må ikke lage alt fra bunnen av. I MENYs middagsserie finner du godt tilbehør til middagen som sauser, stuinger og puréer som du kun trenger å varme opp.

Varmende gryteretter

Lite slår en god, varm gryte etter en lang dag ute på farten med familien. Enkelt er det også! Har du rester av lammelår, stek eller hel kylling? Dette er perfekt kjøtt å ha i en deilig gryte.

Påsketur og påskeaktiviteter for hele familien

I påsken er det mange fridager, og det betyr at man har mye tid å tilbringe med familien! Lag en morsom påskerebus, dra på påsketur, mal påskeegg eller lag morsom påskepynt. Prøv noen av disse gode tipsene:

Tradisjonsrik påskefrokost

En god påskefrokost kan være alt fra brødskiver og kaffe i solveggen, til en skikkelig frokostbuffet med egg, nystekte rundstykker, oppskåret frukt og grønt. La deg inspirere til deilige frokoster i påsken!
Emblem
Lyst på nystekt brød, men har ikke tid til å bake selv? Hos MENY får du kjøpt frosne, halvstekte brød slik at du selv kan steke dem akkurat når det passer deg.

Ikke glem dette til påskefrokosten

Den beste påskekosen

I påsken skal man kose seg litt ekstra. Unn deg saftig kake, bakst som kanelboller og skolebrød eller verdens beste vafler. Perfekt med en kopp kaffe eller te foran peisen, i solveggen eller ute på tur!

Emblem
Ta deg tid til god gjærbakst i påsken! Lag lekre kanelsnurrer eller morsomme påskeboller. Garantert en favoritt hos barna!

Dårlig tid? Gjør det enkelt: