Personvern og vilkår

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og sørger for at vi til enhver tid følger gjeldende lov for behandling av personopplysninger. På disse sidene får du informasjon om våre vilkår samt hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler, også kalt cookies.

Se Trumf personvernerklæring

Se Trumf medlemsvilkår

Se Trumf Samtykkevilkår

Se MENY personvernerklæring i forbindelse med nettbutikken

Les om vår bruk av cookies

I tillegg til det som står beskrevet i Trumf sin personvernerklæring, er det noen områder MENY er særskilt ansvarlig for. Dette gjelder epostsamtykker gitt til MENY av kunder som ikke er medlemmer i Trumf, og informasjon i forbindelse med ordre i MENY Nettbutikk. For personopplysninger som er registrert i Trumf, selv om dette blir benyttet i forbindelse med en ordre i nettbutikken, er det Trumf som er ansvarlige for disse. Ytterligere data som ligger utenfor et medlems Trumfprofil; alternativ adresse, melding til plukker, melding til sjåfør samt informasjon om registrerte betalingskort, samt en epostadresse og et samtykke ikke tilknyttet Trumf  er det MENY som er ansvarlig for. Det er databehandlingsavtaler mellom MENY og de aktuelle samarbeidspartnerne som her er aktuelle, som sikrer at vi til enhver tid følger gjeldende lover og regler hva gjelder innsamling, oppbevaring og sletting av denne typen data. 

Hva skjer når du logger på våre sider?

Vi ønsker å gi deg en så skreddersydd og personalisert opplevelse som mulig på våre sider. For å kunne gi deg det, trenger vi å vite hvem du er, dersom skal du logge inn. 

Så lenge du ikke er pålogget nettstedet kan ikke din bruk kobles tilbake til deg som enkeltperson. Når et Trumf-medlem logger seg på nettstedet med brukernavn og passord, godkjenner du våre medlemsbetingelser. Disse kan du lese her.

Som pålogget vil vi bruke generelle opplysninger i din medlemsprofil for å tilpasse nettstedet og gjøre innholdet med personlig og relevant for deg som Trumf-medlem. Dette har du gitt samtykke til i Trumf sine medlemsbetingelser. Du har som Trumf-medlem anledning til å si nei til profilering, som vil si at vi ikke kan tilby deg personlige kuponger og en personalisert opplevelse på nettstedet basert på din handleadferd og kjøpshistorikk. Dersom du ønsker å se over dine samtykker til Trumf, kan du gjøre det her

24 timer etter at en kunde har logget seg inn på våre nettsider, vil man ikke lenger kunne utføre utvalgte handlinger uten at man bekrefter innloggingen med sitt eget passord. Dette kan være å endre personopplysninger eller foreta en handel i nettbutikken. I MENYs handleapp er man innlogget i 1 år, uten å måtte bekrefte passord, dersom man ikke logger ut selv. Etter 1 år må man logge inn på nytt i appen