Personvern og vilkår

Vi tar våre kunders personvern på alvor, og sørger for at vi til enhver tid følger gjeldende lov for behandling av personopplysninger. På disse sidene får du informasjon om våre vilkår samt hvordan vi håndterer bruk av informasjonskapsler, også kalt cookies.

Se Trumf personvernerklæring

Se Trumf medlemsvilkår

Se Trumf Samtykkevilkår

Les om vår bruk av cookies

Hva skjer når du logger på våre sider?

Vi ønsker å gi deg en så skreddersydd og personalisert opplevelse som mulig på våre sider. For å kunne gi deg det, trenger vi å vite hvem du er, dersom skal du logge inn. 

Så lenge du ikke er pålogget nettstedet kan ikke din bruk kobles tilbake til deg som enkeltperson. Når et Trumf-medlem logger seg på nettstedet med brukernavn og passord, godkjenner du våre medlemsbetingelser. Disse kan du lese her.

Som pålogget vil vi bruke generelle opplysninger i din medlemsprofil for å tilpasse nettstedet og gjøre innholdet med personlig og relevant for deg som Trumf-medlem. Dette har du gitt samtykke til i Trumf sine medlemsbetingelser. 24 timer etter at en kunde har logget seg inn på våre nettsider, vil man ikke lenger kunne utføre utvalgte handlinger uten at man bekrefter innloggingen med sitt eget passord. Dette kan være å endre personopplysninger eller foreta en handel i nettbutikken. I MENYs handleapp er man innlogget i 1 år, uten å måtte bekrefte passord, dersom man ikke logger ut selv. Etter 1 år må man logge inn på nytt i appen