Ofte stilte spørsmål om å betale med Trumf-bonus i butikk

Ofte stilte spørsmål om å betale med Trumf-bonus i butikk

Du kan bruke Trumf-bonus til betaling av din handel hos MENY. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål for betaling med bonus i butikk.

Hva må jeg gjøre for å betale med min bonus i butikk eller i nettbutikken?

Det er enkelt, du må bare aktivere den! Det kan du gjøre enten her, i MENY-appen eller via SMS.

  • Velg hvor mye bonus du vil betale med
  • Trykk aktiver og betal din neste handel hos MENY med din aktiverte Trumf-bonus, uavhengig av om det er i butikk eller i nettbutikken!

I appen aktiverer du din bonus på samme måte under profilsiden.

Via SMS aktiverer du hele din Trumf-bonus. Send UTTAKMENY til 2155. Tjenesten forutsetter at ditt mobilnummer er registrert hos Trumf.

Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan også Trumf-kundeservice (tel 22 56 33 00) hjelpe deg med aktivering.

Hvordan fungerer det å betale med bonus i butikk eller i nettbutikken? 

Har du aktivert din Trumf-bonus, kan du neste gang du betaler i butikk velge å betale med den aktiverte bonusen. Det skjer når du (eller andre i ditt Trumf-medlemskap) betaler med ditt Trumf-registrerte bank- eller Trumf-Visa kort, eller når du skanner Trumf-kortet ditt i kassen. Har du registrert mobilnummer hos Trumf vil du (og andre i ditt medlemskap) motta SMS når bonusen er aktivert og brukt. Shell Mastercard fungerer ikke til bonusuttak eller bonussparing i dagligvare.

Er din første handel etter aktivering av bonus i nettbutikken brukes den automatisk der. Du (og andre i ditt medlemskap) får beskjed på SMS om at bonusen blir brukt når varene blir handlet for deg. Du vil se at bonusen er trukket fra når betalingen er trukket fra kontoen din. Beløpet som trekkes fra er da SUM BETALT (som vist på kvitteringen i MENY Nettbutikk) minus bonusuttaket. Reservert beløp i nettbutikken vil ikke reduseres med din aktiverte bonusbetaling. 

Hvorfor er ikke reservert beløp i nettbutikken redusert med min aktiverte bonusbetaling?

Grunnen for det er at det kan skje at bonusen allerede blir brukt før utleveringstidspunkt av bestillingen dersom du (eller andre i ditt Trumf-medlemskap) handler og betaler med bonus i fysisk butikk. 

Hva skjer dersom jeg handler for et beløp som er mindre enn bonusbeløpet jeg aktiverte?

Dersom du handler for et mindre beløp, vil overskytende beløp bli tilbakeført til din Trumf-saldo. Du vil få en SMS med informasjon med beløpet som er tilbakeført. 

Kan jeg kansellere en bonus jeg har aktivert?

Ja, det kan du! Så lenge du ikke har brukt bonusen enda, kan du kansellere aktivert bonus her.  

Kan jeg ta ut bonusen i kontanter?

Nei, du kan ikke ta ut bonus i butikk i form av kontanter, men du kan overføre den til din bankkonto og gjøre et uttak i en minibank.  

Hvordan overfører jeg oppspart Trumf-bonus til min bankkonto?

Du kan enkelt gjøre det her.  

Hvordan kan jeg bruke min oppsparte Trumf-bonus?

Det er enkelt å bruke oppspart Trumf-bonus! Velg om du vil: