Snacks og godteri til Halloween

Snacks og godteri til Halloween

Halloween nærmer seg, og snart kommer det små, skumle monstre på døra med bøtte i hånden for å håve inn godteri, brus og snacks. Her er våre godterifavoritter som passer godt til Halloweenfeiringen!

- Knask eller knep, ropes det fra en gjeng små spøkelser, monstre og zombier i det du åpner døra. Men hva bør man egentlig ha i bakhånd for å ikke bli utsatt for knep?

Her er vårt favorittknask som er enkelt å dele ut når du får skummelt besøk.

Velg godteri og snacks som er innpakket! Det er både mer hygienisk og enklere å dele ut.

Sjokolade i alle former og fasonger:

Del ut kjærlighet på pinne

Lollipop, kjærlighet eller kjærlighet på pinne er perfekt å dele ut til mange - og de faller alltid i god jord hos barna.

Hos MENY finner du et stort utvalg kjærlighet på pinne, alt fra de helt ordinære til kjempestore, trukket med sjokolade eller med tyrkisk pepper. Noe for enhver smak!

12 skumle oppskrifter til Halloween

12 skumle oppskrifter til Halloween

Skal du feire Halloween og vil by på skummel snacks? Her får du 12 enkle og kreative oppskrifter på pynt, godteri, kaker og middag som passer like godt til halloweenselskap for både voksne og barn.

Litt sunnere godteri

Det er kanskje ikke like populært blant barna som håper på sjokolade og karameller, men sunnere snacks som tørket frukt, nøtter, rosiner og klementiner blir likevel fort borte når Halloweengodtet skal inntas. 

Litt sunnere snacks:

Poser med innpakket Halloweengodteri

Får du mye besøk på Halloween, kan det lønne seg å kjøpe større pakninger med snacks og godteri som kan deles ut på døra.

Dårlig tid før Halloween? Bestill alt du trenger på nett og få det levert rett hjem.

Småpakker med poupulært godteri

Det er noe godteri som alltid er populært å få i bøtta, og disse kommer ofte i små pakninger som er perfekt å dele ut til godterisultne zombier og spøkelser. 

Se hele utvalget av snacks og godteri