Kaker fra Oslo Raw hos MENY

Kaker fra Oslo Raw hos MENY

Visste du at du får tak i kaker fra Oslo Raw i utvalgte MENY-butikker? Bli fristet av lekre, allergivennlige og veganske kaker du kan spise med god samvittighet.

Oslo Raw er Skandinavias største plantebaserte kafèkjede som fremdeles baker alle kaker for hånd i bakeriet på Adamstuen Torg i Oslo. 

Ikke bare er kakene veganske, mange av dem er også allergivennlige og de er stort sett laget av helt rå ingredienser som gir kakene god smak og karakter.

Har du ikke smakt en raw cake før, er det en gyllen mulighet til å teste ut godsakene på din neste handel hos MENY. Se etter kaker fra Oslo Raw i frysedisken!

Oslo Raw i flere av MENY-butikkene

Lurer du på hvor du kan finne raw kakene? Alle butikker i Oslo-området har Oslo Raw, samt flere i Viken. Stadig flere butikker i hele landet får kakene, så sjekk ut frysedisken og se kakeutvalget i din butikk. 

Finner du ikke kakene fra Oslo Raw i din nærbutikk? Snakk med butikksjefen eller bakeriansvarlig og hør om de kan ta inn kakene du ønsker deg.

Få kaker fra Oslo Raw levert hjem

Oslo Raw har spesialisert seg på lekre, veganske kaker med rå ingredienser Oslo Raw har spesialisert seg på lekre, veganske kaker med rå ingredienser

Flere ulike smaker fra Oslo Raw i butikk

Oslo Raw har spesialisert seg på gode smaker og råvarer av høy kvalitet, og detter er noen av kakene du finner hos MENY. Utvalget av kaker varierer fra butikk til butikk.

  • Licorice & pistachio cake - Pistasjkaken har den nydelige nøttesmaken vi elsker og lakriskaken vår er både salt og søt i samme bit. Sammen er de et ypperlig par.
  • Chocolate crisp balls -  En skikkelig god snack som er perfekt når du har lyst på noe søtt. Disse er en av våre favoritter til kaffen!
  • Mango & berry cheesecake - To friske og søte fruktkaker. Perfekt for deg som liker syrligheten av bær og frukt sammen med søt kokos i en kake.
  • Peanut choco & brownie fudge - Kombopakke for alle sjokoladefans med to av Oslo Raws mest kjente kaker i én pakke. Saftige og fyldige sjokoladekaker med masse smak!
  • Favorite selection - En samling av fire ulike kakesorter. Inneholder sjokoladekake, to ulike fruktkaker og saftig gulrotkake.

Få kaker fra Oslo Raw levert hjem

Kakene fra Oslo Raw finner du i frysedisken. De tiner raskt, så ha gjerne noen liggende i fryseren når du får besøk!