Helgens bukett hos MENY

Helgens bukett hos MENY

Hver helg har vi en ekstra god pris på en vakker bukett med snittblomster. Gi bort en blomsterbukett til noen du er glad i eller pynt opp hjemme med flotte blomster.

Hver helg har vi en ekstra god pris på en utvalgt bukett med snittblomster. Har du noen som fortjener en ekstra oppmerksomhet, eller vil du pynte opp litt hjemme? 

Ta turen innom din nærmeste MENY-butikk, eller bestill både blomster og helgehandelen hjem fra MENYs nettbutikk.

Helgens Bukett

Helgens bukett består av roser, alstromeria og brudelør. En vakker og tidløs oppsats som passer til alle anledninger.

  • Alstromeria​ er en vakker og holdbar blomst. Den er nok ikke like godt kjent for alle, og blir ofte kalt peruansk lilje eller inkalilje.
  • Brudeslør er svært holdbar, og stelles den godt og settes kjølig kan den vare lenge. Passer også godt til tørking.
  • Roser er den mest populære blomsten i verden, og passer til alle anledninger. Roser er delikate blomster og bør snittes og settes i vann med en gang du kommer hjem. 
Slik steller du snittblomster

Slik steller du snittblomster

Du har kjøpt en flott bukett med blomster, men hvordan tar man egentlig vare på blomstene så de varer lengst mulig? Her er våre beste stelletips for roser og andre snittblomster.

Blomster passer uansett anledning. Gi dem bort i gave til noen som har bursdag, i innflytningsgave eller bare fordi de fortjener en liten oppmerksomhet i hverdagen. 

Skal du ha selskap i helgen? Pynt med en eller flere oppsatser på spisebordet - det er ikke så mye som skal til! Du kan også dele opp buketten i flere små vaser dersom en stor oppsats blir litt i overkant på spisebordet. 

Emblem
Blomsterbuketter kjøpt hos MENY har kvalitetsgaranti og 7 dagers holdbarhetsgaranti. Vi bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid.
Mange MENY-butikker har et eget blomstertorg i butikken Mange MENY-butikker har et eget blomstertorg i butikken

Kjøp sesongens blomster hos MENY

Det er ikke bare helgens bukett du finner hos MENY til en god pris. Vi har også ukens blomst og mange av våre butikker selger et godt utvalg blomster og planter. 

Utvalget av blomster følger sesongen, så du vil alltid finne flotte blomster som passer årstiden hos butikkene med blomstertorg.

Blomster du kan få levert hjem nå: