Dette er de beste druene Se video

Dette er de beste druene

Hos MENY får du alltid de beste druene i sesong. Vi leter verden rundt etter de beste druene, og druer som merkes med Cevita består av nøye utvalgte sorter. Disse er alle særdeles smakfulle, uimotståelig søte og knasende sprø.

Ulike druetyper har ulike sesonger - derfor vil utvalget variere etter årstidene. Følg med i frukt- og grøntavdelingen gjennom året og oppdag disse spennende druetypene.

Cotton candy - sukkerspinn

Cotton Candy er en grønn favoritt. Her snakker vi snop, akkurat slik navnet tilsier! Denne druen har en eksotisk, søt smak med hint av sukkerspinn. Den friske grønnfargen gjør den ikke akkurat mindre fristende.

Autumn Crisp

Denne druen har en sprøhet av de sjeldne – det er ikke for ingenting at den har ordet "crisp" i navnet sitt! Også denne druen er fast i fisken, og smaker deilig av muskat.

Sweet Mayabelle 

Dette er en skikkelig søting. Søtere og mer aromatisk drue får du ikke. I tillegg er den crunchy, med små hint av muskat. Snakk om å få i både pose og sekk!

Crimson stenfrie

Crimson er vår røde bestselger. Druen er et syn for øyet, og vokser i delikate drueklaser. Fargen varierer noe – fra den lyseste rød til en mørkere tone.

Druetypen er ikke bare stor i størrelsen – den har også en stor smak, som best kan beskrives som kraftig, søt, crispy og frisk.

Sweet Celebration 

Sweet Celebration gjør ikke skam på navnet sitt. Det er all grunn til å feire denne druen. Ikke bare har den et yndig vakkert utseende, med sine variasjoner i lyserødt og mørkerødt, nei, den smaker også så søtt, så søtt og er herlig sprø.

Jacobs Candy Hearts

Candy Hearts er en fruktig drue med touch av muskat og lambruca. I tillegg er den skikkelig fast i fruktkjøttet. En tøff drue dette, altså.

Sable blå

Så blå og så god – denne druen tilbyr en smakseksplosjon utenom det vanlige og har hint av litchi. Sable druen får oss til å tenke på eksotiske, varme strøk, og er en fantastisk drue med crunchy konsistens.

Handle på nett og få levert hjem: