Løft middagene med Jacobs Utvalgte
Vi har reist verden rundt og valgt ut produktene som er litt tykkere, litt saftigere og som har litt mer smak. Resultatet er en litt bedre hverdagsmiddag og et litt bedre helgemåltid.I sortimentet finner du alt du trenger for å skape matglede på kjøkkenet – i premium kvalitet.
Lar du råvarene spille hovedrollen er det ikke mye som skal til!
Førsteklasses pasta
En litt bedre middag trenger ikke ta lang tid. Server for eksempel Jacobs Utvalgte pasta, som er litt større og tykkere enn vanlig pasta. Gjennom å støpe pastaen i bronseformer, får Jacobs Utvalgte pasta en naturlig ru overflate som trekker til seg sausen enda bedre.
Prøv pasta linguine eller conchiglie med Jacobs Utvalgte homestyle pastasaus for et garantert smakfullt resultat!
Prøv disse neste gang du skal ha pasta:
Saken er biff
Biff er et samlebegrep for de fem møreste stykningsdelene fra storfe: indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbrad og flatbiff.
Jacobs Utvalgte førsteklasses biffkjøtt kommer fra storfe som har beitet ute. Dyrene er valgt ut fra spesifikke krav, som dyrets alder, vekt, kjøttfylde, og oppvekstvilkår. Alt for å sikre et garantert mørt, smakfullt og ekstra saftig stykke storfekjøtt.
Biff fra Jacobs Utvalgte finner du her:
Spennende gourmetpølser
Jacobs Utvalgte pølser er laget hos A. Idsøe, av grovkvernede kjøttstykker fra Jæren Smak og naturlige tilsetningsstoffer som krydder, urter, løk og ost. De har en kjøttandel på opptil 92%, noe som gjør at smaken er helt fortreffelig.
I tillegg til å ha et stort utvalg røkte pølser, kan du også få tak i mange spennende varianter av rå pølser. Disse er sunnere enn vanlige pølser og har svært mange bruksområder! Hvem sa at en pølse bare var en pølse?
Har du prøvd disse pølsene?
De gode sausene
Ethvert godt måltid fortjener en god saus for å sette prikken over i-en. Jacobs Utvalgte sauser er laget på god kraft kokt av gode råvarer. Akkurat slik de proffe kokkene gjør det.
Dersom du ønsker å lage din egen saus, har Jacobs Utvalgte også flere krafter for ulike sausebehov. Fiskekraft, oksekraft, lammekraft og viltkraft kommer godt med når du lager saus den gode, gamle familieoppskriften.