Julegaver du kan kjøpe hos MENY

Julegaver du kan kjøpe hos MENY

Vil du gi bort noe litt utenom de vanlige matgavene? Hos MENY kan du gi bort mange fine julegaver som ikke er mat. Vi gir deg våre beste tips!

Ute i siste liten eller bare på utkikk etter gode gaveideer til venner og familie? Du finner mange gode gaver til alle og enhver hos oss! Gå på gavejakt i din lokale MENY-butikk, eller se noen av våre beste tips her: 

Ull til hele familien

Pierre Robert har et stort utvalg gode produkter til både ham, henne og barn. 

Nå til jul kan vi varmt anbefale ullundertøy, sokker, singletter og ulltrøyer - eller hva med våre special edition produkter med kule votter og luer?

Trenger du gave til bursdag, julegave eller vertinnegave? Du finner alt fra håndverkssjokolade, eksklusive oljer og skarpe oster til ulltøy, hår- og hudpleie, duftlys og bøker i våre butikker.

Velværepakke til mor eller søster

Har du noen i familien som liker å lene seg tilbake med et blad eller en bok, og en stor kopp te? Vi har et stort utvalg god te, massevis av magasiner, noen bøker, kremer og duftlys.

Sett sammen en velværepakke hos oss! 

Emblem
Legg ved en god sjokolade, eller cantuccini fra Jacobs Utvalgte, for ekstra kos og smil.
Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få! Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Her er våre beste tips.

Gaver til pappa, bror eller onkel

Til mennene i familien kan vi anbefale gode boksere og sokker fra Pierre Robert, god kaffe, lakriskuler og Julefripa. Vi har også et stort utvalg hårprodukter, skjegg- og hudpleie til ham.

Gaver til barn

Skal du kjøpe noe gøy til barna er vårt beste tips alle de fine julemagasinene. Her finner du Donald, klassiske eventyr, oppgavebøker og mye mer.

I tillegg har vi badeprodukter, sokker og undertøy fra Pierre Robert og hårspenner i fine farger.

Julemagasin er også gode tips til pakkekalenderen, eller som små førjulsgaver.

Perfekt lesing på senga eller i helgen foran peisen.

Gavetips til pakkekalenderen

Gavetips til pakkekalenderen

Skal du lage julekalender til barna, en venn, kollega eller kjæreste? En pakkekalender trenger ikke være så dyr og vanskelig som du tror. Du kan til og med kjøpe alt sammen hos MENY. Se våre tips til gaver til barn og voksne.