5 julegavetips fra Jacobs Utvalgte

5 julegavetips fra Jacobs Utvalgte

Trenger du en lettvint, men flott gave til venner og familie? Gi bort noe du vet kommer til å bli satt pris på! Med kvalitetsvarer fra Jacobs Utvalgte blir det garantert en suksess. Årets gaveesker og matvarer fra Jacobs Utvalgte er perfekte vertinnegaver og julegaver.

Det er ikke alltid like lett å finne julegaver til alle, spesielt hvis de insisterer på at de ikke ønsker seg noe. Hvorfor ikke gi noe du vet blir satt pris på?

Jacobs Utvalgte er en serie håndplukkede kvalitetsprodukter hvor du kan finne noe som passer alle og enhver.

1. Kjøp ferdige gaveesker fra Jacobs Utvalgte

Enklere blir det ikke! De kjempepopulære gaveeskene fra Jacobs Utvalgte kommer i år i tre ulike størrelser med forskjellig innhold. Her finner du garantert en gave som gleder!

  • Liten gaveeske inneholder blå java kaffe og belgiske trøfler med karamell og havsalt, er denne esken perfekt for en som trenger en liten pause i hverdagen. Løft kaffekosen for en som fortjener det!
  • Medium gaveeske er en smakfull gave for en som er glad i noe søtt! Denne kommer med belgisk sjokolade, lakriskuler og ekte biscotti. Dette er en sikker vinner uansett alder!
  • Stor gaveeske inneholder får du pasta linguine, pesto, mammutoliven, olivenolje og sydet flaksalt. Dette er en kjempefin gave til studenten som akkurat flyttet hjemmefra, eller noen som setter ekstra pris på en god middag med råvarer av høy kvalitet.
Emblem
Husk å kjøpe i god tid, disse eksklusive gaveeskene kommer i begrenset beholdning.
Plukk opp en eksklusiv gaveeske med nydelige fristelser i din MENY-butikk - eller i nettbutikk. Plukk opp en eksklusiv gaveeske med nydelige fristelser i din MENY-butikk - eller i nettbutikk.

Fremdeles usikker på hva du skal gi? Vi har plukket ut noen av våre favorittvarer fra Jacobs Utvalgte som passer ekstra godt å gi bort til noen du er glad i.

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Matgaver du kan kjøpe hos MENY

Flotte julegaver som er enkelt for deg, men svært gledelig å få! Hos MENY finner du et stort utvalg spennende kvalitetsprodukter som er perfekt å gi som julegave eller vertinnegave. Her er våre beste tips.

2. Luksuriøs konfekt og deilig drikke

Eplemost til frokosten eller kaffe til en god bok i godstolen - vi setter alle pris på god drikke!

Hva med å glede noen med kaffen tropisk aroma fra Jacobs Utvalgte – en rund og delikat kaffe med søtlig rund syrlighet? I kombinasjon med smakfull belgisk sjokolade, har du virkelig noe å se frem til.

På julens frokostbord vil Jacobs Utvalgte Aroma eplemost passe perfekt. Det er en frisk, fyldig og middels syrlig eplemost fra Telemark.

Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte. Gled noen med disse lekre matgavene: Belgisk sjokolade, Aroma eplemost og Tropisk aroma kaffe fra Jacobs Utvalgte.

Handle alt du trenger og få det levert hjem på døren! Enkel og stressfri julegavehandel du kan gjøre fra sofakroken.

Til den matglade

Kjenner du noen som er glad i å lage mat, og kanskje spesielt italiensk? Da vil disse matgavene garantert falle i smak! 

Velg og vrak blant Jacobs Utvalgte Tagliatelle trøffel, Conchiglie og Linguine – som du gir i gave sammen med homestyle pastaus og deilig, ekte manchego.

Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave. Til hobbykokken er deilig pasta og ost perfekt som matgave.

Den perfekte vertinnegaven

Det er alltid hyggelig å ta med seg noe til vertinnen eller verten når du skal i førjulsselskap eller på julefest, som de kan kose seg med. 

For eksempel kan Jacobs Utvalgte lakriskuler med hvit sjokolade, bringebær og deilig økologisk, grønn te med smak av sitron være en fin liten gavepakning. Eller hva med Cantuccini - deilig kjeks fra Toscana?

Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana. Gi bort en gave med lakriskuler, te og kjeks fra Toscana.

Kjøp hos MENY:

Til den kaffeglade naboen

Skjem bort en nabo med deilig kaffe og noe attåt. Blå Java filtermalt kaffe fra Jacobs Utvalgte er en rund og fyldig kaffe med noe syrlighet, og blir nydelig i kombinasjon med Jacobs Utvalgte Belgiske trøfler.

Jacobs Utvalgte lakriskuler med melkesjokolade og havsalt er også en favoritt hos mange. Eller hva med Jacobs Utvalgte Honningglaserte nøtter?

Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks. Gled noen med deilig kaffe fra Jacobs Utvalgte og snacks.

Pakk inn gavene enkelt

Har du kjøpt noen løse varer du skal sette sammen, klør man seg gjerne litt i hodet når man først skal pakke dem inn og gi dem bort. 

Et enkelt tips er å bruke en stekepose/cellofanpose for innpakning og sett en sløyfe på toppen. Enklere blir det ikke!