Rask middag med ferdig tilbehør
Bittelitt bedre for planeten
For å redusere matsvinn har Grønn & Frisk laget en serie med stapper, stuinger og ovnsformer av mindre fine overskuddsgrønnsaker. Her får du bærekraft og god smak i én og samme pakke.
Tilberedes sous vide
Sous vide er en tilberedingsmetode hvor maten vakuumpakkes og tilberedes i vannbad. Slik blir maten tilberedt jevnt og smaken konsentreres siden ingenting forsvinner i kokevannet.
Slik tilberedes en rekke av produktene fra Grønn & Frisk. I tillegg er de laget fra bunnen av, er fulle av god smak og bidrar til raske og gode måltider til både hverdag og helg.
Enkelt tilbehør til middagen
Slik varmer du opp tilbehøret
Hastverk? Tilbehøret varmes raskt opp i vannbad eller bruk mikrobølgeovnen, men enkelte av produktene kan også fint varmes i en kjele.
Slik varmer du tilbehøret i kjele
- Klipp av hjørnet på pakken og hell innholdet oppi.
- Rør om og følg anvisningen på pakken.
Det er også flere produkter som skal varmes i ovnen. De heter «Rett i Ovn» og passer like godt sommer som vinter. De skal - som navnet sier - bare rett i ovnen. Enklere blir det ikke!
I denne serien finner du både fløtepoteter og ovnsbakte poteter med hvitløk. Server dem sammen med kjøtt, fisk eller kylling.
Kaster ikke spiselig mat
Alle typer poteter og grønnsaker benyttes i produksjonen - også dem som er store og rare. På den måten blir alle råvarene brukt, noe som bidrar til å redusere matsvinn.