Dette er høstens matnyheter i dagligvarebutikken 2022

Dette er høstens matnyheter i dagligvarebutikken 2022

Publisert 22. august 2022
Nå er det sesong for nyheter igjen, og vi gleder oss til å fylle hyllene med mange nye spennende produkter. Middagsprodukter inspirert av utlandet, lokalmat og litt sunnere snacks preger høstens nyheter hos MENY

Snacks

Å teste ny snacks er alltid det våre kunder gleder seg mest til, og her er det endel spennende å trekke frem. Sørlandschips lanserer en svært begrenset produksjon av Sørlandschips med Hockeypulver, og denne nyheten har blitt en snakkis allerede før den har nådd hyllene.

Nøttefabrikken lanserer Snacks Bønner, sprøstekte og krydrede åkebønner i tre forskjellige smaker; Paprika, Sour cream & Onion og Cheesy Jalapeno. Rikt på proteiner, mindre fett og masse fiber som metter. 

Maarud lanserer også en ny smak på sitt gull med smak av hvitløk, ramsløk og mild chili. Høres digg ut? Fra sørlandschips kommer også to andre nyheter som bare vil finnes i enkelte av våre butikker; Poppa med linser og bacon og Sørlandschips med chili og rømme

Iskrem

Her er en nyhet som definitivt vil gi deg et smil om munnen; Hennig Olsen og Freia sin Vaniljeis med Smil-sjokolade. Det beste fra to verdener i samme boks. Tenk om du kunne få kronesis og sandwich-is på boks...Det KAN du! Nå kommer Sørlandsis med smak av Kronesis jordbær og med smak av Sandwich 

Sjokolade og godteri

En nyhet vi er kjempespent på, er Freia Firekløver med smak av kaffe. Denne kommer til å gå fort ut av hyllene mistenker vi, men det er dessverre ikke alle butikkene våre som får den inn. Vi får også inn to typer vegan sjokolader; Lindt vegan cookie og Lindt vegan milk popcorn. Sist men ikke minst må vi nevne at Ahlgrens biler nå kommer med Grønne Biler med smak av sitron, eple og pære. 

Veganske og vegetariske nyheter høsten 2022

Veganske og vegetariske nyheter høsten 2022

Nyhetsvinduet høsten 2022 er preget av mange veganske og vegetariske produkter. Her er innovasjonstakten høy. Se høstens grønne nyheter, samt noen litt sunnere nyheter.

Middag

Pizza er nordmenns desiderte favorittmiddag. Her kommer Dr. Oetker med en ny veggie-variant; La Mia Grande med tomat, mozzarella og ruccola. Vi gleder oss også til to nyheter fra Peppes Pizza, nemlig Peppes Crunchy Spicy Pepperoni & Nduja i tillegg til Half'n Half Skinke og Biff & Paprika. 

Glad i orientalsk mat? Nå kommer en helt ny serie med deilige ferdigretter inspirert av østen. Stir It Up kommer foreløpig i tre varianter; Tikka Masala, Hot Red Curry og Teriyaki. Du kan også teste ut MENYs egen Green Curry med kylling, fås i ferdigdisken klar til oppvarming.

Spiseklare måltider fra Palett hos MENY

Spiseklare måltider fra Palett hos MENY

Palett lager salater og bowls som er litt sunnere og har et lavt klimagassavtrykk, og du finner du finner rettene deres i utvalgte MENY-butikker. Se rettene fra Palett og hvor du får kjøpt dem.

First Price lanserer Kjøttdeig med Grønnsaker, 50/50 storfe og grønnsaker som bønner, paprika og gulrot. Perfekt for deg som vil redusere kjøttforbruket. Folkets lanserer Biffstrimler av storfe med smak av tex-mex som passer perfekt til fredagstacoen, samt Svinestrimler med mango og chili. 

Pølser! Finnsbråten lanserer Knäcker Currywurst med 70% kjøtt. Ønsker du å redusere kjøttinntaket? Da bør du prøve VegMe Pasta Bolognese. Fiskeelsker? Her har vi lyst til å trekke frem Fiskemannen hjerteformede fiskekaker.

Middagstilbehør

MENY lanserer sin ferske Potetmos med Trøffel som passer både til fisk, hvitt og rødt kjøtt. Vi kommer også med Fersk Ratatouille for deg som ønsker et grønnere alternativ. Grønn & Frisk lanserer en fiks ferdig kålmix som passer ypperlig til wok og ovnsretter. 

Videre introduserer Grønn & Frisk en sous vide Fransk Potetform som du bare setter rett i ovnen. Er du glad i syltede grønnsaker? Da kan vi glede deg med nye Eldorado-varianter av syltede grønnsaker; Rødløk, Rødbete med smak av dill, Gulrot med smak av Ingefær og Agurker med smak av chili.

Drikke

Fikk du smakt Coca-Cola med lime i sommer? Nå kommer den også uten sukker på boks. Epleblomsten lanserer en nydelig Eplemost med Eple & Bjørnebær, frisk og fyldig. Liker du juice med et kick? Cevita prøver seg på en ny Hot Shot med smak av Gurkemeie og Kajenne. Glad i trening og YT-proteinshakene? Nå kommer en ny smak; Salt Karamell

Frokost

Dagens viktigste måltid! Bakehuset lanserer Kardemommeby-brød som er et nøkkelhullsmerket, mildt og godt grovbrød både til små og store røvere. Og når vi først snakker om barnas favoritter, hva med å prøve Klara fra Kutoppen Bringebærsyltetøy fra Røyland Gård med 100% norske bær? Av kjøttpålegg lanserer Grilstad Jubelsalami med Norvegia ost, to favoritter i ett pålegg. 

Grilstad lanserer også Nidaros Trøffel-Salami, laget av norske råvarer og merket med NYT Norge. Tind er en av våre Matskatter på spekemat og lanserer Speka Pølse med Skogsopp. Vi har flere Matskatter på lager. Prøv Heidal Glattost, norsk tradisjonsrik brunost fra Heidal med mild og rund smak. Ost på tube? Kavli lanserer to nye tubeoster; Mozzarella smøreost med grillet paprika og Mozarella smøreost med tomat og basilikum.

Jacobs Utvalgte

Jacobs Utvalgte er produkter med ekstra god smak og kvalitet fra leverandører i innland og utland. Har du smakt croissentene fra Jacobs Utvalgte, en kundefavoritt. Nå får du den også som Pain Au Chocolat. En annen slager er Dumplingsene våre, nå med ny smak Shitake & Sjampinjong. Tre nye chips er også på vei til hyllene; Double Cheese, Sweet Potato og Sea Salt.

Mellommåltid

Eldorado sine populære MellomBar kommer i tre nye varianter; Skogsbær & Mørk Sjokolade, Popcorn & Sjokolade og Hvit & Mørk Sjokolade. En litt spenstig nyhet kommer fra Wasa knekkebrød; Wasa Sandwich Taco. 

Kakepynt

Er du glad i å pynte kake? Tre nye kakestrøssel kommer inn i våre hyller i høst; Stjerner med mintsmak, Sommerfugler med fruktsmak og Rose mix med hjerter og pletter. I tillegg lanserer Dr. Oetker pynt til Cup Cakes som lager ansiktet og hornet til en Enhjørning.  

Barbering

Mevolution lanserer en serie med nye barberhøvler til kvinner og menn, til en ekstra god pris sammenlignet med konkurrenter. Her er det penger å spare!  Sammen med Dr. Greves Shaving Creme og After Shave Balm har du alt du trenger for en stuss.