Høstens matnyheter hos MENY 2021
Snacks og iskrem
Sjokolade
Snackskategorien er alltid spennenede når det kommer nyheter. Vi kan glede sjokoelskere med en ny plate; Nidar Favoritter. Denne innholder tre ulike smaker; melkesjokolade, crispo karamell & havsalt og smørbukk.
Glad i lakris? Freia Premium kommer med en tynn og deilig plate med smak av mørk sjokolade og salt lakris.
Det kommer også en ny Snickersvariant; Snickers Creamy Peanut Butter. Nam!
Prøv en av dem:
Chips, kjeks og is
Kims lanserer Crispy Bacon potetchips og i utvalgte butikker kommer Sørlandschips med smak av høstens Kantarell.
Safari lanserer også en ny cookie med sjokolade og vanilje. Ikke minst kommer det en ny smak på Inspira iskrem; Frappé Karamell.
Drikke
Flere spennende nyheter på drikke, for eksempel Urge Holiday Flavours, en sukkerfri "julebrus" med fruktig smak.
Vi får også inn Solo Super med pære og fersken. Eldorado lanserer Boble sprudlevann med skogsbær, en herlig tørsteslukker.
- Q kommer med to ulike smaker på sin Kefir; blåbær & solbær og mango & appelsin.
- Cevita lanserer en smoothie på literskartong med havre og banan i tillegg til to mindre varianter med spennende smaker.
- Q kommer med sjokolademelk uten sukker som hel og halvliters kartong.
Nye middagsprodukter
Pizza først. Grandiosa kommer med en nyhet med tynn, sprø bunn og spekeskinke. Så er vi veldig spent på denne nyheten fra Lofoten; Kjøttdeig av laks, en deig kvernet av 100% laks som passer til laksetaco for eksempel.
En annen spennende nyhet er MENYs egne Baconboller, perfekt til pasta, tapas og pizza.
Jacobs Utvalgte
Det kommer to spennende nye pastaprodukter fra Jacobs Utvalgte; Pasta Tubetti og Pasta Gigli. Dette er kvalitetspasta fra Italia laget med durumhvete, støpt i bronseformer og tørket ved lav temperatur.
Videre lanseres Ramen-suppe som bare kan oppvarmes; Spicy Miso Ramen og Shoyu Ramen
Middagstilbehør
MENY Ukens Middag lanserer to spennende veganske tilbehørsprodukter; Fersk Potetmos og Ferske Fløtepoteter, klar til å varmes.
Vi lanserer også to velsmakende geleer som passer både til kjøtt og fisk og som lages på Røyland Gård i Engelsland. Ripsgele og Myntegele er to nye Matskatter i lokalmat-sortimentet.
Frokost
Det kommer en mengde nye produkter til frokostbordet, for eksempel Go Morgen Yoghurt i klemmepose. YT lanserer proteinyoghurt med vanilje og med pasjonsfrukt.
Videre kommer Biola med mindre, praktiske drikkeflasker med tropisk smak og blåbærsmak.
Har du smakt disse?
Pålegg
Flere av lokalmatleverandørene våre lanserer nyheter på kjøttpålegg. Fra Ask Gård kommer favorittpølsa Passe Fennikkelsalami nå skivet i praktisk forbrukerpakning. Salamien er uten tilsetningsstoffer og er av norsk frilandsgris.
Fra Lerstang kommer et saftig, smakfullt pålegg, nemlig skivet kyllingfilet fra saktevoksende kylling foret uten soya.
Vi vil også trekke frem Grilstad Nidaros, en salami med smak av fennikkel fra norske råvarer av høy kvalitet.
Brød og rundstykker
Hatting lanserer grove rundstykker av norsk bygg og havre. Fra Jacobs Utvalgte kommer det to nye brød; Tigerloff som er en fyldig og god loff med ekstra sprø skorpe og Kornbrød med søt og rund smak av lyngshonning.
Frokostblanding og mellombar
Den sorte havre, som er en av våre Matskatter, lanserer Store Havregryn av Svarthavre som er en urhavre med 40% mer umettede fettsyrer.
Jacobs Utvalgte introduserer en granola med sjokolade og hasselnøtter. Eldorado lanserer også en ny smak på mellombar; jordbær med hvit sjokolade.