Nå er vårens nyheter 2023 i butikk

Nå er vårens nyheter 2023 i butikk

Publisert 24. januar 2023 Oppdatert 24. februar 2023
Årets første nyheter kommer snart i butikkene! Prøv Nugatti-saus, sjokoladepålegg fra Freia, Oscars trippel sjokobolle og norsk Mozzarella - dette er nyhetene du ikke må gå glipp av!

Over 500 nyheter er på vei inn i butikkene, og vi har plukket ut noen av våre favoritter! Se etter nyhetsmerket når du handler og prøv noen av de spennenende nyhetenene.

Snacks og søtsaker

I chipshylla finner vi flere spennende nyheter; Sørlandschips med brunet smør og hvitløk kommer til å bli en favoritt på lørdagskvelden hos mange, mens Maaruds Håndverkschips lanseres med smak av biff og pepper og finmalt salt.

Sørlandschips kommer også med fire smaker til du kun vil finne i utvalgte butikker - Appelsin & sjokolade som er perfekt til påske, mango & habanero for deg som vil ha det litt spicy, dill & gressløk som er svenskenes favoritt og en gøyal ny vri med wiener med ketchupsmak.

Se alle nyhetene

Har du lyst på noe søtt, kommer Unil med nyheten Sjokonøtts, peanøtter med sjokoladetrekk i ulike farger. Freia kommer også i tradisjon tro med ny sjokoladeplate, denne gangen med riskrisp! Liker du sjokolade kombinert med kjeks, kommer Safari sjokolade - den klassiske kjeksen, men dyppet i sjokolade. 

Er du en som foretrekker bakverk, kan Hatting friste med kanelsnegler; klassisk dansk wienerbakst med kanelfyll. Diplom-is kommer med nyheten Lollipop bites; søt vingummi med smak av den populære Lollipop-isen. 

Oskars trippel sjoko er en bolle stappfull av sjokolade, laget av Bakehuset i samarbeid med TikTok’er og bolleelsker Oskar Westerlin! Saftig, dagsfersk bolle med sjokoladebiter, melkesjokoladeglasur og melkesjokoladedekor – trippel sjokoglede! Fås i utvalgte MENY-butikker. 

Oskars sjokoladebolle har blitt en populær nyhet! Oskars sjokoladebolle har blitt en populær nyhet!

Spennende nyheter på ost og pålegg

Mozzarella er en klassiker i mange retter, og Tine lanserer norsk mozzarella. Perfekt til pizza, toast og all gratinering. Mozzarellaen vil kun selges hos MENY, og du finner den i butikkene f.o.m uke 10. 

Tine har også latt Norvegia Smaksrik modne enda lenger for ekstra god smak, og den får du både som skivet og hel. 

Tine lanserer fersk mozzarella, perfekt til pizza, ostesmørbrød og gratinering. Tine lanserer fersk mozzarella, perfekt til pizza, ostesmørbrød og gratinering.

Liker du noe søtt på brødskiven? Freia lanserer Sjokonøtt, et deilig og fløyelsmykt sjokoladepålegg. For deg som liker noe salt, lanserer Finsbråten Prosciutto Crudo, en norskprodusert spekeskinke modnet i 6 måneder.

Lofoten kommer med en klassisk kaviar laget på 50% rogn fra norsk skrei. Tuben er resirkulert og kan også pantes med Bower-appen når den er tom.

Sjokoladeelsker? Dette er sjokoladepålegget du bør teste ut nå! Sjokoladeelsker? Dette er sjokoladepålegget du bør teste ut nå!

Middag

Lei det samme gamle til middag? Lerstang kommer med et ferdig krydret kyllingbryst tilsatt andefett for ekstra god smak. I tillegg kommer det i praktisk aluminiumsbeger som kan puttes rett i ovnen eller på grillen.

Det lanseres også to nye fiskekaker til glede for store og små; Fiskemannens Fiskeburger med purre og paprika, og en stor pakke Lofoten fiskekaker med hele 16 fiskekaker - perfekt for familien!

Se alle nyhetene
Fiskeburger med paprika og purre kan bli familiens nye hverdagsfavoritt! Fiskeburger med paprika og purre kan bli familiens nye hverdagsfavoritt!

Skal middagen gå unna raskt, kommer det en ny ferdigrett fra MENY; Sticky Chicken, som er bakte og panerte kyllingbiter med smakfull saus, ris og grønnsaker. First Price lanserer en ny ferdigpizza, Pizza Margherita med mozzarella.

Vil du få i deg mer grønnsaker? Finsbråten lanserer grillpølser med 30% grønnsaker! En spennende nyhet for pølseelskerne. For deg som bare vil ha pølser med masse smak, kommer Gilde med Pølsemakerens beste med chipotle og arbol - en pølse med mye chilismak som sitter lenge. 

Ikke glem tilbehøret! Jacobs Utvalgte kommer med en kremet potetsalat som egner seg til både hverdag og fest. Potetene er skivede og ikke ternet, noe som gjør den ekstra delikat. 

En god nyhet til tacokvelden eller deg som liker å spise wraps, er Old El Pasos ekstra tynne tortillalefser. Til tross for tykkelsen, sprekker de ikke når de wrappes. Et delikat alternativ til de klassiske tortillalefsene. 

Jacobs Utvalgte kommer med en kremet potetsalat som egner seg til både hverdag og fest Jacobs Utvalgte kommer med en kremet potetsalat som egner seg til både hverdag og fest

Se alle nyhetene

Dessert og iskrem

Det går sakte men sikkert mot vår, og tradisjon tro kommer det noen nyheter i isdisken. Hennig-Olsen lanserer i samarbeid med Freia en ny pinneis med en av våre favorittsjokolader; denne gangen Smil.

Hennig-Olsen kommer med tre spennende nye småis; Crème Cappuccino for kaffeelskerne, Nude Exotic Fruits for de som elsker frukt, og Dyreparken Fruktis med 50% frukt.  

Topp iskrem og andre desserter med nyheten Nugattisaus, en sjokoladesaus med den velkjente Nugattismaken. Garantert en favoritt hos store og små! 

Nugattisausen kan brukes til alt fra bakverk til milkshake og topping på iskrem Nugattisausen kan brukes til alt fra bakverk til milkshake og topping på iskrem

Frokost

Myk&Rund lanserer frø og kjerner, grovt brød med hele linfrø og solsikkekjerner. Bakehuset kommer med speltbrød med lav Fodmap - perfekt for deg med intoleranser eller andre dietthensyn. 

Er du ikke typen som liker brødmat, kan du teste ut Müsli med mango fra Den Sorte Havre, en frokostblanding uten tilsatt sukker, med svarthavre og tørket mango. Den Sorte Havre kommer også med en bakemiks til grove havrescones, som er fint til både frokost, lunsj og afternoon tea.

Yoghurt er en stor favoritt til både frokost, lunsj og som mellommåltid - og nå kommer det flere friske smaker.

Skyr lanserer to store beger med spennende smaker; Jordbær & rabarbra og Mango & pasjon. Er du på farten, kan du prøve den nye smaken Skyr Banan & Pasjon.

Tine lanserer to klassikere i 1-liters kartonger; Naturell og Vanilje. Perfekt for deg som bruker mye yoghurt i hverdagen. Tine kommer også med Kesam mager vanilje helt uten tilsatt sukker. 

Drikke

Slukk tørsten med nye smaker! Saften Zeroh! kommer med to nye, forfriskende smaker; Tropical Citrus og Blueberry lemonade. Pepsi prøver seg med en helt ny smak - Pepsi Max Mango.

Er du glad i smoothies, lanserer Bendit en spennende ny smoothie med guava og dragefrukt for deg på farten. 

Se alle nyhetene

Den velkjente Farris Frus kommer nå med ny smak, eple & kiwi. Den får du både i 0,5 og 1,5 liters flaske. Fun Light lanserer saft med smak av vannmelon lemonade, garantert en populær tørsteslukker på våren.

Monster kommer med en ny energidrikk med frisk smak av guarana og ginseng i samarbeid med F1-legenden Lewis Hamilton.

Et godt alkoholfritt alternativ får du fra Klokk & Co som lanserer en ny Radler med mandarin og sitrongress. En forfriskende drikk bestpende av 50/50 Fripa og limonade. 

Personlig pleie

En av de spennende nyhetene innen personlig pleie, er påfyllbare deodoranter fra Klar. Når du har brukt opp deodoranten kan du enkelt kjøpe refill istedenfor en helt ny roll on, og spare hele 86% plast.

Blondt, lysfarget eller grått hår? Define kommer med en ny lillasjampo og -balsam; Pure Blonde. Fargepigmentene demper uønsket gulskjær i håret.

Innen tannkrem kommer Colgate med Max White Ultra Active Foam. Den gir deg hvitere tenner på bare 3 dager!

Nyhet! Påfyllbar deodorant hos MENY

Nyhet! Påfyllbar deodorant hos MENY

Hvorfor kaste noe som kan brukes igjen og igjen? Å kaste en tom roll-on deodorant kan ofte føles unødvendig, og det har Klar gjort noe med! Nå finner du påfyllbar deodorant hos MENY - slik fungerer den!

Gilette kommer med en helt ny serie for menn, Gilette Labs. Serien består av barberhøvel, barberblader, barberskum og -gel i tillegg til aftershave for en helt ny barberingsopplevelse. 

Barberhøvelen har innebygget eksfolieringsteknologi, og høvelhåndtaket har livstidsgaranti. 

Se alle nyhetene