Det er lite som slår en saftig, nykokt krabbe med velsmakende kjøtt. Fra august til oktober er krabbe i sesong og er på sitt aller beste - men du får tak i krabbe året rundt i fiskedisken. Hos MENY kan du få tak i levende krabbe, kokt, renset i skall, krabbeklør, dypfryst og hermetisk.
Krabbeskjell er kanskje det man oftest kjøper, men kan man egentlig gjøre noe mer med det enn å spise det som det er på en loffeskive med majones? Selvfølgelig!
Krabbe passer svært godt med typiske asiatiske smaker, og her kan du eksprimentere med mye godt! Lag krabbekaker, pepperkrabbe eller fylte dumplings.
Krabbe hører ikke bare hjemme på en skive loff eller på et skalldyrfat, den egner seg spesielt godt i pastaretter, terter og paier. Hvorfor ikke prøve en lekker pastamiddag med krabbe i helgen?
Krabbe egner seg også godt til fingermat på tapasbordet, som forrett til lekre treretters middager eller kveldssnacks når du har lyst på noe godt.