Sommerens beste fiskemiddager

Sommerens beste fiskemiddager

I fiskedisken finner fileter, fiskewok og fiskekaker for enkle, raske og smakfulle sommermiddager.

I sommer har vi gjort det enkelt for deg! Vi laget klart både porsjonsfileter med laks, som du raskt og enkelt kan grille eller steke i panna, grillspyd med skalldyr og ferdig fiskewok med sprø grønnsaker.

Vår beste fiskewok

Vår populære fiskewok inneholder laks, torsk eller steinbit, sprø grønnsaker, kongereker og sitronpepper, Den blir laget fersk i alle MENY-butikkene og selges både i løsvekt og i beger. 

Fiskewok kan du enkelt grille i aluminiumsfolie. Litt marinade eller kryddersmør oppi pakken gir det lille ekstra. Fiskewok kan du enkelt grille i aluminiumsfolie. Litt marinade eller kryddersmør oppi pakken gir det lille ekstra.
Lag grillspyd av fiskewoken! Tre bitene på grillspyd, pensle med marinade eller litt olje og grill dem som vanlig. Server gjerne med aioli.
Grillspyd: smakskombinasjoner, grilltider og marinader

Grillspyd: smakskombinasjoner, grilltider og marinader

Lag ulike grillspyd med familiens favoritter av grønnsaker, kylling, fisk og kjøtt, og tre på et grillspyd. Vi tipser om gode kombinasjoner, grilltider og marinader.

Grillspyd med kongereker

I fiskedisken finner du også lekre grillspyd med kongereker. Et penslet med black garlic-marinade, og et lite spyd - perfekt for deg som vil grille litt forskjellige råvarer. 

Slik tilbereder du grillspydene

  • Grill: Grilles på indirekte varme i 2-3 minutter på hver side til de er gjennomvarme
  • Stekeovn: Stekes på 200 grader i 8-10 minutter. 
  • Stekepanne: Stek på hver side i 2-3 minutter til de er gjennomvarme

Laksefilet med smak av sommer

Våre populære lakseporsjoner får ekstra gode smaker i sommer. Med kryddersmør, marinader, nøttepesto er dette skikkelig god grillmat som enkelt kan serveres i burgerbrød eller med focaccia og en lett salat.

Velg din favoritt å grillen i sommer Velg din favoritt å grillen i sommer
  • Laksefilet med hasselnøtt og paprikapesto
    En porsjonsfilet toppet med en spennende hasselnøtt- og paprikapesto.
  • Laksefilet med kryddersmør
    Porsjonsstykke med laks fylt med Jacobs Utvalgte kryddersmør. Perfekt til grillmåltidet!
  • Laksefilet med marinade
    Et porsjonsstykke med skinn, noe som gjør den ekstra enkel å grille. Spør etter din favorittmarinade på! 

Slik tilbereder du fisken du får på kroken

Slik tilbereder du fisken du får på kroken

Fiskelykke? Slik sløyer og tilbereder du sei, makrell, torsk, hvitting, laks og ørret som du har fisket selv.

Tips til å grille fisk

Redd for at fisken skal sitte fast på grillen og bare bli plukkfisk når du skal ta den av? Her er noen enkle tips til grillingen:

  1. Grill laksen med skinnet på!
  2. Legg fisken med skinnsiden ned og grill til du ser at varmen har steget til toppen av fileten.
  3. Ta fisken av grillen, snu den og dra av skinnet.
  4. Krydre med salt og pepper, og du er i mål!

Grille filet uten skinn? Legg fileten på et par tykke skiver sitron. Da unngår du at fisken svir seg fast i grillristen, og du får en deilig frisk smak av sitrus.

Klippfiskburger med chorizo

Burger slår aldri feil, og Dybvigs klippfiskburger med Chorizo er en smakfull burger som er lett å like. Denne er spesielt beregnet for de som ikke er vant med klippfisk fra før av. 

Server klippfiskburgeren med tradisjonelt tilbehør som pomfrit eller en digg mangosalsa Server klippfiskburgeren med tradisjonelt tilbehør som pomfrit eller en digg mangosalsa

Slik tilbereder du klippfiskburgeren

Burgeren grilles 2-3 minutter på hver side til den er gjennomvarm. Den kan også varmes i panne eller stekeovn ca 12 minutter ved 200°C.

Server gjerne i brioche-brød, med ramsløksmajones og mangosalsa.

Tilbehør til grillmaten

Tilbehør til grillmaten

Grillmat er ikke komplett før tilbehøret er på plass! Her er tilbehørene som passer godt til grillede pølser, hamburger og fisk.

Raske supper

Suppe passer godt når man ønsker lettere sommermat eller det er en kjølig sommerdag. Våre supper er laget med råvarer av høy kvalitet, og smaker som hjemmelaget.