MENYs egne supper med fersk topping

MENYs egne supper med fersk topping

MENYs ferske supper er Norges mest solgte supper i dagligvare. Hvilken er din favoritt?

Er du en av de mange som kjøper suppene, eller har du kanskje til gode å prøve? Med våre ferdige supper får du mer tid til det du vil gjøre, og mindre tid på kjøkkenet. Begge suppene er laget på rene råvarer og med fersk topping. 

Våre smakfulle supper:

 

  • Kremet fiskesuppe
    Dette er vår mest populære og solgte suppe! Ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Den er krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter!

  • Thai kyllingsuppe
    Suppen som gir deg smaken av Thailand på 5 minutter. Suppen er kremet og god, og med sprø chasewnøtter, løk, saftig kylling og koriander som topping blir dette fort en favoritt.
Vår populære fiskesuppe med fersk topping får du kun hos MENY. Vår populære fiskesuppe med fersk topping får du kun hos MENY.

Slik ble suppene til

Hans var medlem av MENY-lauget og moren hans lagde en fiskesuppe som smakte av kjærlighet til hele Arendals skjærgård. Den var så god at vi syntes hele Norge burde få smake den. 

Derfor utviklet vi denne suppen, med de aller beste råvarene, med stavede grønnsaker og god fiskekraft. Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefylt smak. Fisken kommer fra butikken, for å få den aller ferskeste fisk. 

Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefull smak. Fisken kommer fra MENY-butikken, for der er fisken alltid fersk. Hjemme hos deg selv varmer du opp suppen og lar fisken trekke i tre minutter.

Og vips – en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans.