Norges beste supper? Se video

Norges beste supper?

Våre supper er Norges mest solgte supper i dagligvare, og til og med kanskje Norges beste?

Er du en av de mange som kjøper suppene, eller har du kanskje til gode å prøve? Med våre ferdige supper får du mer tid til det du vil gjøre, og mindre tid på kjøkkenet. Alle suppene er laget på rene råvarer og med fersk topping. 

I serien finner du disse:

Kremet fiskesuppe er vår mest populære og solgte suppe!

Ikke så rart, for med fersk topping av fisk, paprika, gulrot og fennikel blir suppen fantastisk god. Den er krydret med litt chili og curry for en balansert og sødmefylt smak. En kjempegod middag på fem minutter!

Vår egen Thai kyllingsuppe gir deg smaken av Thailand på 5 minutter. Suppen er kremet og god, og med sprø chasewnøtter, løk, saftig kylling og koriander som topping blir dette fort en favoritt.

Søtpotetsuppe er en fyldig og god suppe med ristede kikerter, gresskarkjerner og frisk koriander.

Gulrotsuppe med kikerter og persille er en rask og god middag. Tilsett gjerne litt finhakket rød chili for ekstra sting. Passer også godt sammen med tørrstekt spekeskinke.

Blomkålsuppe med blomkålbuketter, parmesan og sprøstekt bacon. De fleste liker blomkålsuppe, og denne er lett å like. En smakfull suppe uten for mange krumspring. Kremet, mild og god smak av blomkål, litt bacon for crisp og salthet, og et lite dryss høvlet parmesan som gir det lille ekstra.

Smakfulle supper med fersk topping. Du finner de i ferskvaredisken, kun hos MENY. Smakfulle supper med fersk topping. Du finner de i ferskvaredisken, kun hos MENY.
Se video

Se video fra da skidronninga Therese Johaug prøvde seg som suppeselger hos MENY. 

Slik ble suppene til

Hans var medlem av MENY-Lauget, og moren hans lagde en fiskesuppe som smakte av kjærlighet til hele Arendals skjærgård.

Den var så god at vi syntes hele Norge burde få smake den. Derfor utviklet vi denne suppen, med de aller beste råvarene, med stavede grønnsaker og god fiskekraft.

Resultatet ble en smakfull suppe med balansert og sødmefull smak. Fisken kommer fra MENY-butikken, for der er fisken alltid fersk. Hjemme hos deg selv varmer du opp suppen og lar fisken trekke i tre minutter.

Og vips – en fiskesuppe som smaker like godt som hjemme hos moren til Hans.