Ferskvarekonsulent
Hva gjør en ferskvarekonsulent?
Ferksvarekonsulenten følger opp avdelingene slik at de er i henhold til MENY-konseptet, og at trygg mat rutiner iveretas.
I tillegg er også ferskvarekonsulenten ferskvaresjefens sparringspartner når det gjelder vareutvalg, kompetansebehov og oppfølging av lærlinger.
De fleste av våre ferskvarekonsulenter har fagbrev som butikkslakter eller kokk, lang erfaring fra butikk og innehatt stilling som ferskvaresjef.
Bli kjent med ferskvarekonsulenten Naim
Etter endt læretid som butikkslakter, fikk Naim jobb som kjøttansvarlig. Deretter deltok han i traineeprogrammet og fikk etter hvert stilling som ferskvaresjef før han ble ferskvarekonsulent.
Nå har Naim ansvaret for å følge opp 22 butikker og deres ferskvarelinje.
- Dette er en jobb jeg virkelig trives i. Jeg får brukt kunnskapen min hver dag, samtidig jeg får jobbe med opplæring av ansatte og utvikling av våre ferskvareavdelinger, sier Naim.
- En av mine viktigste oppgaver er å se potensialet i våre medarbeidere, og sammen med ferskvaresjefene, sørge for at de som vil og kan får muligheten til å utvikle seg. Veldig mange av de som i dag jobber på vårt servicekontor, har tidligere jobbet i butikk.
Det som er så bra med MENY, er at det rekrutteres mye internt slik at de ansatte stadig får nye utfordringer. Det at man får muligheten til å avansere og få mer ansvar gjør at folk blir lenger i bedriften.
- Naim Tafaj, ferskvarekonsulent