Økologisk brød hos MENY

Økologisk brød hos MENY

Med stabil tilgang på økologisk mel fra Holli Mølle, kan MENY endelig møte den økte etterspørselen etter grove økologiske brød. Den nye Holli Mølle-brødserien, som består av to steinovnsbakte brød, stekes ferdig i MENY-butikkene i hele åpningstiden.

I MENY er vi lidenskapelig opptatt av mat, og tror at den som spiser bedre også lever bedre. For deg som ønsker å spise økologisk har vi det største og beste utvalget – også på økologisk brød.

Holli Mølle

De økologiske brødene fra Holli Mølle har korn fra østlandsområdet, og er malt på steinkvern hos Holli Mølle i Spydeberg. Brødene er bakt i steinovn, som gir en sprø og god skorpe.

- Smak er viktig for kundene våre, også for dem som er opptatt av økologi. Vi er derfor glade for at vi sammen med Bakehuset har lykkes med å få på plass smakfulle økologiske brød med fine skorper.

Nå som tilgjengeligheten er langt mer stabil, kan vi tilby serien i alle våre 195 butikker, sier Mari Kristine Kasbo, ansvarlig for økologi i MENY.

Møllerens stolthet

Møllerens stolthet

På Holli Mølle tas gamle håndverkstradisjoner i bruk for å male økologisk, norsk mel av høy kvalitet.

Steinmalt

Familien har drevet landbruk på Holli gård i Spydeberg i Østfold i mer enn 150 år. Gården har egen mølle og kornet fra egen gård males sammen med korn fra andre økologiske gårder. De er opptatt av kortreist og bærekraftig mat.

Brødserien består av tre butikkstekte brød:

Møllebrød: Steinovnsbakt Møllebrød bakt med økologisk mel fra Holli Mølle. Uten hele korn og frø.

Gårdsbrød: Steinovnsbakt Gårdsbrød bakt med økologisk mel fra Holli Mølle, rikelig med frø og kjerner.