Våre 10 mest populære kaker

Våre 10 mest populære kaker

Vi elsker saftige og gode kaker! Her har vi samlet våre topp 10 mest elskede oppskrifter. La deg inspirere festsesongen.

Enten du vil ha brownie til én, festkake til 17. mai, eller langpanne som du kan dele opp og legge i fryseren så den varer lenge, vi gir deg listen med oppskriftene du trenger.

Emblem
Har du kake til overs? De fleste kaker kan fint fryses i opptil 2-3 måneder. Ta ut kaken kvelden i forveien og tin den over natten, så har du desserten klar til neste anledning.

1. Klassisk langpannekake til barnebursdag

Denne kaken har vært  veldig populær helt siden den ble publisert. Det er en klassisk, saftig langpannekake med sjokoladekrem. Pynt den gjerne med tutti frutti strøssel, kokos eller smågodt.

2. Suksessterte

Denne evig populære kaken består av saftig mandelbunn og et tykt lag gul krem. Perfekt til påske, men like populær til 17. mai, dåp og konfirmasjon.

Emblem
Visste du at du får kjøpt spiselige blomster hos oss? Disse er nydelige som kakepynt.

3. Saftig gulrotkake med ostekrem

Dette er den saftigste gulrotkaken vi vet om. Full av revede gulrøtter, med smak av kanel, og toppet med nydelig ostekrem. Tips! Ha hakket sjokolade i kakerøren før du setter kaken i ovnen. 

4. Brownie i kopp

Enkel og rask kake til én. Perfekt når du er fysen på noe godt, men ikke vil lage en stor kake. Prøv vår variant av koppkake med denne brownien.

5. Iskake med daim til varme dager

Imponer venner og kjente med en iskake med nøttebunn og biter av daim. Finnes ikke noe bedre på en varm sommerdag!

6. Til deg som elsker Oreo

Sjokolademoussekake med knasende kjeksbunn og frisk ostekrem er blitt en populære kake til bursdag, konfirmasjon og andre anledninger. En skikkelig godbit vi aldri går lei av!

7. Frisk og lett ostekake med smak av sitron

Klassisk ostekake med sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken.

8. Bringebærkrem på nøttebunn

En imponerende kake der friske bringebær gjør kremen rosa. Kremen topper en saftig nøttebunn og vi pynter den gjerne med massevis av friske bær.

Emblem
Du trenger ikke ha mange gjester for å bake en god kake. Husk at en oppskrift på langpannekake enkelt kan halveres og stekes i liten langpanne, eller i muffinsformer!

9. Enkle brownies

Brownies er så populært at de får to plasseringer, og samlet sett kommer på 2. plass. Det en enkel kake fordi den ikke trenger glasur og holder seg seig og god lenge. Den egner seg også godt til å fryses og nytes senerel. Prøv også vår aller beste oppskrift.

10. Dronningen av 17. mai

Ingen 17. mai uten kremkaken Pavlova! Vi viser deg hvordan du får perfekt resultat, i steg og i video. Pynt den med pisket kremfløte, gjerne med vaniljekrem under eller blandet inn. Tips! For rosa krem, bland inn moste bringebær.