Våre aller beste kaker og desserter

Våre aller beste kaker og desserter

Du må ikke bake selv eller bestille kake fra et bakeri for å kunne by på lekre og smakfulle kaker og smådesserter. Vi har plukket ut våre kakefavoritter, og du finner dem i frysedisken i et stort utvalg MENY-butikker. Se utvalget!

Har du ikke tid eller lyst til å bake? Ikke noe problem! Hos et stort utvalg MENY-butikker finner du nå et stort utvalg ferdige kaker som passer både store og små anledninger. Det eneste du må gjøre, er å tine kaken før servering.

Våre aller beste kaker og desserter

Våre butikker skal være et sikkert sted å dra når du trenger kake til ulike anledninger. Vi har derfor fått et enda større utvalg kaker; både store, runde kaker og små porsjonskaker.

Vi kaller disse for «Våre aller beste kaker og desserter» - og det er nettopp det de er! Dette er kaker og desserter som lett kan ta hedersplassen på kakebordet.

Alltid kake tilgjengelig

Kakene selges fryst, det sikrer at vi alltid kan ha kaker tilgjengelig når du trenger dem. Kakene tines i kjøleskapet, og de små kakene tines på ca. 2-3,5 timer, mens de store trenger lenger tid. 

Akkurat hvor lenge kakene bør tines, står på esken.

Dette er kakene du finner i butikk

Disse kakene har blitt testet og nøye utvalgt for å være det aller beste vi kan tilby i butikkene våre. Dette er kaker er vi stolte av og anbefaler på det sterkeste. 

Bringebær drip cake

En kake for bringebærelskeren! Saftig sukkerbunn med bringebærsyltetøy og frisk bringebærkrem. Kaken er pyntet med topper av bringebærkrem og sjokoladedrip langs kanten. 

Sjokoladekake

Nydelig sjokoladekake med sjokoladebunn og saftig sjokoladekrem.

Kaken er pyntet med sjokoladekremtopper rundt hele kanten. 

Oreokake

En kakefavoritt for både store og små! Kaken er bakt på oreokjeks og toppet med frisk ostekrem. Helt til slutt har kaken fått deilig fløtekrem og er pyntet med knuste oreokjeks på toppen. 

Klassisk marsipankake

Saftig og tradisjonell marsipankake med sukkerbunn, syltetøy og krem. Kaken er trukket med ekte marsipan laget av mandler. 

Ostekake

En klassisk ostekake bakt på kjeksbunn med ekte meierismør.

Ostekremen er med frisk pasjonsfrukt, og kaken er pyntet med pasjonsfrukt- og mangorippel. 

Få kakene levert hjem på døren:

Tilgjengelig i mange MENY-butikker og på nett

Per november 2022 har ca. 120 av butikkene våre fått en egen fryser til kakene. Frysedisken finner du i bakeriet. Utvalget kan variere noe fra butikk til butikk, men med et bredt utvalg tilgjengelig vil alle finne noe de liker.

Du kan også handle kakene på nett og få dem levert på døren.

Porsjonskaker og desserter

Trenger du noe ekstra godt til kaffen, til kontoret eller småkaker til en større anledning? Disse lekre porsjonskakene av høy kvalitet er laget av spesielt gode råvarer, og smaker helt nydelig.

Raw-kaker, terter, franske makroner og fromasjkaker er noen av porsjonskakene du finner hos mange MENY-butikker Raw-kaker, terter, franske makroner og fromasjkaker er noen av porsjonskakene du finner hos mange MENY-butikker
 • Sitronmousse halvkule - Fløyelsmyk og lett syrlig sitronmousse med en overraskende sjokoladekule fylt med jordbærbærsaus i midten.
 • Bringebærmousse halvkule - Luftig bringebærmousse med en overraskende sjokoladekule fylt med bringebærsaus i midten.
 • Sjokolademousse halvkule - Fløyelsmyk sjokolademousse med små biter av sjokolade dekket av mørk sjokolade. Moussen er laget med deilig belgisk sjokolade
 • Cappuccino-dessert - En deilig dessert for kaffeelskeren.
 • Sjokolademousse med marengs - bunn av mørk sjokoladeganache toppet med sjokolademousse. I midten finner man en sprø marengs.

 • Bavarois bringebær- og sitronfromasj - Nydelig dessert med bringebær og sitron, laget på sukkerbunn og toppet med bringebærgele.
 • Bavarois sjokoladefromasj - Nydelig sjokoladefromasj med kjerne av mandelkrem og bringebærgele. Laget på sukkerbunn, toppet med sjokoladeganache og mandler.
 • Ostekake - Solid og sprø kjeksbunn toppet med en fast, fløyelsmyk og rik ostekrem med hint av sitron.
 • Sitronterte med marengs - Knasende sprø tertebunn med et deilig, friskt lag sitronkrem og toppet med søt marengs. 
 • Fransk epleterte - Tynn tertebunn med karamelliserte epler.
 • Fransk bringebærterte - Syrlig og søte bringebær på deilig paibunn.

Alle kakene og dessertene er perfekte til enhver anledning - også til store feiringer og til lekre kakebord Alle kakene og dessertene er perfekte til enhver anledning - også til store feiringer og til lekre kakebord

Raw-kaker fra Oslo Raw

I kakedisken finner du også noen populære kakefavoritter fra den norske kakeprodusenten Oslo Raw. 

De spesialiserer seg på lekre smådesserter og kremete raw-kaker som alle er veganske og laget på spennende, smakfulle råvarer. 

 • Licorice & pistachio cake - Pistasjkaken har den nydelige nøttesmaken vi elsker og lakriskaken vår er både salt og søt i samme bit. Sammen er de et ypperlig par.
 • Chocolate crisp balls -  En skikkelig god snack som er perfekt når du har lyst på noe søtt. Disse er en av våre favoritter til kaffen!
 • Mango & berry cheesecake - To friske og søte fruktkaker. Perfekt for deg som liker syrligheten av bær og frukt sammen med søt kokos i en kake.
 • Peanut choco & brownie fudge - Kombopakke for alle sjokoladefans med to av Oslo Raws mest kjente kaker i én pakke. Saftige og fyldige sjokoladekaker med masse smak!
 • Favorite selection - En samling av fire ulike kakesorter. Inneholder sjokoladekake, to ulike fruktkaker og saftig gulrotkake.
 • Apple crumble pie - En sesongbasert kake med lokale norske epler og drysset med deilig pecan-crunch. Kaken er fylt med ekstra krydderier og den er perfekt å nyte med en vaniljeis eller krem til.

Kaker fra Oslo Raw hos MENY

Kaker fra Oslo Raw hos MENY

Visste du at du får tak i kaker fra Oslo Raw i utvalgte MENY-butikker? Bli fristet av lekre, allergivennlige og veganske kaker du kan spise med god samvittighet.