Lag verdens beste burger

Lag verdens beste burger

Å lage verdens beste burger handler om å finne den kombinasjonen av salt, søtt og syrlig som du liker best. Bli inspirert her!

Stiller du spørsmålet «hva er verdens beste burger» til resten av middagsbordet, vil du nok få flere helt ulike svar tilbake. Noen vil mene at det er en klassisk cheeseburger som er «verdens beste», mens andre vil argumentere for at verdens beste burger trenger både smeltet ost, bacon og sprøstekt løk.   

Å lage verdens beste burger handler om å finne en god balanse av ulike smaker. Det handler rett og slett om å skape den perfekte miksen av salt, søtt og syrlig. Lek deg frem og finn kombinasjonen du liker best.

Bli inspirert her!

Angusburgeren er laget på vår egen oppskrift, og av ekstra saftig og smakfull deig av Angus storfekjøtt. Du finner den i kjøttdisken!

Å lage verdens beste burger handler om å finne den kombinasjonen av salt, søtt og syrlig som du liker best. Å lage verdens beste burger handler om å finne den kombinasjonen av salt, søtt og syrlig som du liker best.

Klassisk angusburger med cheddar, bacon og sprøstekt løk

Kombinasjonen cheddar, bacon og fritert løk resulterer i en burger hvor alle smakene er i perfekt harmoni. Utgangspunktet er selvfølgelig en god burger, og her har Angusburgeren det som skal til. Kanskje dette blir din versjon av «verdens beste burger»?

  • Oppskriften finner du her.
The Perfect Bite! En saftig hamburger med cheddar, bacon og fritert løk. The Perfect Bite! En saftig hamburger med cheddar, bacon og fritert løk.
Hemmeligheten bak en skikkelig god burger

Hemmeligheten bak en skikkelig god burger

En god burger kjennetegnes på gode smaker som er i perfekt harmoni. Da har du skapt sommerens beste burger, rett og slett en perfekt munnfull! Slik gjør du det.

BBQ cheesebuger med coleslaw

Dette er en hamburger med få ingredienser og mye smak. Bruk saftig Angusburger fra MENY og topp med trøffelost, en BBQ-saus med ekstra «kick» og hjemmelaget coleslaw. Må absolutt prøves!

  • Oppskriften finner du her
Denne BBQ cheesebugeren med coleslaw har få ingredienser, men mye smak! Denne BBQ cheesebugeren med coleslaw har få ingredienser, men mye smak!
5 råd for perfekt hjemmelaget burger

5 råd for perfekt hjemmelaget burger

I jakten på den perfekte burger handler det om å treffe den rette miksen av salt, søtt og syrlig. Når du skal lage hjemmelaget hamburger ta utgangspunkt i gode råvarer og spennende tilbehør, og smak deg frem til din favoritt.

Spicy burger med bacon og chipotlemajones

Om du har lyst på en hamburger med masse smak og «kick», er dette burgeren for deg. Her får du saftig Angusburger i kombinasjon med tørrsaltet bacon, sterk ost, chipotlemajones og tomatsalsa med jalapenos. En oppskrift som garantert vil sette smaksløkene i sving, og som kanskje får tittelen "verdens beste burger"? 

  • Oppskriften finner du her
Dette er hamburgeren for deg som liker det sterkt. Dette er hamburgeren for deg som liker det sterkt.
Brioche hamburgerbrød er både luftig og litt søtt, og blir best når du legger det på grillen rett før du skal sette sammen burgeren.

Vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips

For mange vil «verdens beste burger» være en kjøttfri variant med mye smak.  Denne vegetarburgeren med grillet mais, sopp, tortillachips, spicy salsa og ostesaus er så full av deilige smaker at selv en kjøttelsker ville blitt imponert.

  • Oppskriften finner du her
Smakfull vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips. Smakfull vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips.