Enten du er på utkikk etter en rask og sunnere hverdagsmiddag eller et finere helgemåltid, passer kylling perfekt. Med sin milde, gode smak passer kylling til det meste. La deg inspirere med våre beste oppskrifter, tilberedings- og steketips.
Kylling står ofte på menyen i løpet av uken, da den er lett å like og kan varieres i det uendelige. Noen gode tips for raskere middag er å bruke nygrillet kylling, eller strimlet kylling. Du kan også dele en kyllingfilet på langs, da går det raskere å steke den.
Har du lyst på en varmende og enkel gryterett til middag? Med ferdige baser og sauser er det enkelt å variere middagen. Vi har også oppskrifter for deg som ønsker å lage middagen helt fra bunnen.
Ender du ofte opp med tørr og overstekt kylling? Her er våre beste tilberedingstips for å steke kylling og få et saftig resultat - hver gang.
Er du glad i fargerike salater, så kan kylling være et godt tilbehør. Hva med en klassisk cæsarsalat, en pastasalat eller en thaisalat? Ha gjerne både frukt, bær, ost og nøtter i salaten sammen med kylling og grønnsaker.
Kylling er ikke bare enkel hverdagsmat, det passer også godt som deilig helgemat, lørdagsmiddag, selskapsmat og søndagsmiddag. Imponer gjestene med helstekt kylling, eller lag en klassisk coq au vin.